Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 14:25 @Sex
δεν ειν ακριβως σπυρακια μοιαζουν ομωςς
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 13:47 @Sex
παιδια εχω εδω και χρονια κατι μικρα σπυρακια στο πετσακι του πεους μου που οτν ειναι σε στυση φαινονται αρκετα και οταν δν ειναι σε στυση φαινονται ελαχιστα!!!ξερει κανεις τι ειν???φοβαμαι μν ειν σοβαρο προβλημα και επηρεασει το σπερμα μου!!!σας παρακαλω βοηθηστε μεε
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 26/2/2013 στις 20:06 @Sex
παιδια ειμαι 14 χρονων στα 15!!!εχω βγαλει κατι μικρα σπιρακια στο πετσακι του πεους!!!επισης μυριζει λιγο το πεος και εχω φαγουρα πανω απτο πεος!!!οταν τ πλενω δν εχω φαγουρα ουτε μυριζει αλλα μια μερα μετα αρχιζει ξανα ν μυριζει κ ν μ ξυνεται!!!χυνω κανονικα!!!ρρ παιδια βρειτε μια λυση γιατι ψηλοφοβαμε να παω σε γιατρο!!!βοηθηστε με παρακαλω! φοβαμε μην εχει σχεση με το σπερμα και γινει αδυναμο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 26/2/2013 στις 18:04 @Sex
παιδια ειμαι 14 χρονων στα 15!!!εχω βγαλει κατι μικρα σπιρακια στο πετσακι του πεους!!!επισης μυριζει λιγο το πεος και εχω φαγουρα πανω απτο πεος!!!οταν τ πλενω δν εχω φαγουρα ουτε μυριζει αλλα μια μερα μετα αρχιζει ξανα ν μυριζει κ ν μ ξυνεται!!!χυνω κανονικα!!!ρρ παιδια βρειτε μια λυση γιατι ψηλοφοβαμε να παω σε γιατρο!!!βοηθηστε με παρακαλω! φοβαμε μην εχει σχεση με το σπερμα και γινει αδυναμο!!! Πήγαινε στο θέμα: ακουστε |