Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 21:48 @Sex
Γειτονακια σχετικα...κατανοω το προβλημα σου και ελπιζω να βρεις λυση!
Πήγαινε στο θέμα: καύλες
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 20:41 @Sex
Γιατρος δεν ειμαι αλλα θεωρω οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο πιθανοτητα να πνιγει καποια κοπελα..σε περιπτωση μεγαλης ποσοτητας τα φτυνει και συνεχιζει! Παλαιοτερα μου ετυχε να τελειωσω μεσα σε κοπελα και λογω ποσοτητας αλλα και κατευθυνσης την επιασε βηχας και γελουσαμε... Ο ανανας ειναι δοκιμασμενη συνταγη και στανταρακι! Πήγαινε στο θέμα: Σπερμα
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 10:34 @Sex
Οταν η κοπέλα είναι έτοιμη να τελειώσει, δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή για γλυφομούνι..σπαρταράει ολόκληρη και σίγουρα φτάνει σε απίστευτα επίπεδα καύλας... @anna.pam λόγω ηλικίας καταλαβαίνω να μην σου αρέσει να το κάνεις!και μόνο το γεγονίς ότι το κάνεις όμως, δείχνει ότι νοιάζεσαι για τον σύντροφό σου!τυχερό παιδί!! :p Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 08:51 @Sex
Μιλωντας για το τι φοραμε στο σεξ, αλλο ενα θεμα που συμβαλει στην μεγιστη απολαυση ειναι φυσικα.....οι γοβες!!!!τα καλυτερα μου γ@&€!σια και γλυφ€&¥£νια τα εχω κανει σε κοπελες που δεν τις ειχαν βγαλει και ειχαν φυσικα και ωραια ποδια...
Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 08:47 @Sex
Θα ελεγα τωρα τιποτα αλλα εχε χαρη...:p Το πιο λογικο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που σου εγραψα νωριτερα, να βρεις καποιον εχεμυθο,καλο παιδι και του γουστου σου... Απο ποιο νησι εισαι αν επιτρεπεται; Πήγαινε στο θέμα: καύλες
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 18:12 @Sex
Γενικα το παν ειναι να υπαρχει ανεση και επικοινωνια ..
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 18:11 @Sex
Μα εννοειται οτι εχω σιγουρευτει οτι δεν ποναει..και συγκεκριμενα η πιο ομορφη στιγμη ειναι οταν θελει πιο δυνατα!συγνωμη που στα λεω ετσι "ωμα" δεν νοιωθω και τοσο ανετα βασικα,αλλα..ετσι ειναι!φυσικα οποτε ποναει αμεσως σταματαω,λογικο ειναι,δεν ειμαι αναισθητος!!
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 18:00 @Sex
Κοιτα, αυτο που πραγματικα απολαμβανω ειναι οταν ανεβαινουν οι ρυθμοι και ειναι στα τεσσερα.. Ειναι σκετη απολαυση και δυσκολα θα βρεις ζευγαρι που δεν θα το απολαυσει! Ειδικα οταν η κοπελα μου " σπρωχνει" προς τα πισω εμενα με στελνει!!! Για τετοιες αγριες καταστασεις μιλαμε,μην φανταστεις ξυλο κτλ :) Επισης μαρεσει οταν ξεφευγει λιγο απο τα στερεοτυπα,μου ζηταει να την χυνω στο στηθος, το προσωπο κτλ(οχι παντα γιαυτο και εχει αξια) Ειναι κ αλλα πολλα αλλα..οπως προειπα θελουμε σελιδες..:d Σε καλυψα; Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 17:46 @Sex
Εννοεις τι με ξετεελενει περισσοτερο στις "αγριες" καταστασεις;
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 17:39 @Sex
Μιας και το εφερε η κουβεντα: το να υπαρχει τρυφεροτητα ειναι επισης σημαντικο,αλλα ακομα πιο ομορφο ειναι να υπαρχει μια προοδευτικη αγριαδα...οχι τιποτα το φοβερο αλλα αν η κοπελα γουσταρει ενα τραβηγμα στα μαλλια,λιγο dirty talk σε νορμαλ επίεδα παντα.. Τωρα που το σκεφτομαι ειναι τοσα πολλα που ζρειαζονται σελιδες ολοκληρες...:):) εξαρταται και τι σου βγαζει ο συντροφος βασικα.. Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ |