Μήνυμα στις 26/2/2013 στις 00:06 @Μηχανήματα
Ετρεξα τον υπολογιστη με ubuntu εβαλα το στικακι μεσα κλασικα το εδειχνε οτι μπηκε αλλα δεν ειχα προσβαση σε αυτο.ετρεξα το g parted δεν το αναγνωριζε καν! ετρεξα ακομα το disc utility προσπαθησε να το κανω φορματ σε οποιαδηποτε μορφη (πρωτα σε partition table οπως μου ειπε ο iasio) αλλα μου εβγαζε error σε οποια μορφη και αν προσπαθησα να το κανω φορματ.Καμια αλλη ιδεα ?
Πήγαινε στο θέμα: Usb stick
Μήνυμα στις 25/2/2013 στις 14:44 @Μηχανήματα
iasio εξηγησε μου λιγο την διαδικασια γενικα με το Gparted LiveCD.Παντελη δοκιμασα τον τροπο σου αλλα τιποτα μου βγαζει σφαλμα.Και με cmd που προσπαθησα τιποτα..
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 03:03 @Μηχανήματα
Βασικα τωρα που το ξαναειδα μου το εμφανιζει αδρανες (κρυφο φακελο) και οταν παω να μπω μου λεει τοποθετηστε ενα δισκο στην μοναδα προσπαθησα να το κανω φορματ μεσω cmd αλλα τιποτα λογικα για πεταμε ε ?
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 02:13 @Μηχανήματα
Καλησπέρα παιδιά αγόρασα πρόσφατα ένα usb stick 128gb απο το hong kong και οταν το παρελαβε λειτουργουσε κανονικα.Ενω το ψαχουλευα εκανα καταλαθος ανοιγμα ως φορητη συσκευη και απο τοτε οταν το τοποθετω φενετε ως αδρανο εικονηδιο.Μπαινοντας στην διαχειριση συσκευων το βλεπω πως ειναι φορητη συσκευη παταω καταργηση εγκαταστασης αλλα τιποτα.Τι μπορω να κανω για να το επαναφερω οπως πριν ? Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Usb stick |