Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 12:03 @Θ. Κλημεντίνη
οκ παιδιά ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Την έχω πατήσει!!!!!!!
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 09:09 @Θ. Κλημεντίνη
Από που κι ως που τσούλα; Πως το συμπερένεις αυτό;
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 18:10 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν είναι τόσο εύκολο, είναι συνέχεια με τις φίλες της...
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Έίμαι 17 χρονών και μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα από το σχολείο μου. Μένει κοντά στη γειτονιά μου και έχω φάει κόλλημα μαζί της! Πρώτη φορά νιώθω έτσι. Συνήθως δεν είμαι διστακτικος με τις κοπέλες, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Την γνώρισα μέσω κοινών γνωστών αλλά ούτε που μιλάμε, είναι σαν να είμαστε άγνωστοι. Είχα την ευκαιρεία να την πλησιάσω σε ένα πάρτυ αλλά δίστασα και τώρα πάει... Το πρόβλημα είναι πως αυτή είναι πολύ δημοφιλής κοπέλα και τα προηγούμενά της αγόρια δεν έχουν καμία σχέση με μένα.Προσπάθησα να την ξεπεράσω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Πως πλησιάζει κανείς μια τέτοια κοπέλα και τι στο καλό κάνει για να την προσεγγίσει?
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 16:50 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδιά απαντήστε παρακαλώ!
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με μια κοπέλα
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 19:29 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Έίμαι 17 χρονών και μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα από το σχολείο μου. Μένει κοντά στη γειτονιά μου και έχω φάει κόλλημα μαζί της! Πρώτη φορά νιώθω έτσι. Συνήθως δεν είμαι διστακτικος με τις κοπέλες, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Έχουμε κοινούς φίλους και δεν ξέρω πως να την προσεγγίσω. Το πρόβλημα είναι πως αυτή είναι πολύ δημοφιλής κοπέλα και τα προηγούμενά της αγόρια δεν έχουν καμία σχέση με μένα.Προσπάθησα να την ξεπεράσω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για το πως να καταλάβω αν με γουστάρει ή όχι και αν ναι, τότε πως να την προσεγγισω. Απαντήστε παρακαλώ! Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με μια κοπέλα
Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 21:39 @Διασκέδαση
Φίλε, δεν ξέρω κάποια σχολή στις περιοχές που αναφέρεις, αλλά η καλύτερη πολεμική τέχνη για τον δρόμο, είναι το wing chun. Αν θες ψάξε το στο ιντερνετ και δες αν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Εγώ, από προσωπική εμπειρία έμεινα ευχαριστημένος. Αν πάλι δεν υπάρχει τέτοια σχολή στην περιοχή σου, το kickboxing είναι μια ακόμα καλή λύση!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 23:00 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολύ! Θα ήθελα και άλλες γνώμες και από άλλους. Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με μια κοπέλα!
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 18:20 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Έίμαι 17 χρονών και μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα από το σχολείο μου. Μένει κοντά στη γειτονιά μου και έχω φάει κόλλημα μαζί της! Πρώτη φορά νιώθω έτσι. Συνήθως δεν είμαι διστακτικος με τις κοπέλες, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Έχουμε κοινούς φίλους και δεν ξέρω πως να την προσεγγίσω. Το πρόβλημα είναι πως αυτή είναι πολύ δημοφιλής κοπέλα και τα προηγούμενά της αγόρια δεν έχουν καμία σχέση με μένα.Προσπάθησα να την ξεπεράσω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για το πως να καταλάβω αν με γουστάρει ή όχι. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με μια κοπέλα! |