Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 16:35 @Sex
παιδια καθως τον ''παιζω'' και στο μπανιο εχω προσεξει οτι στους ορχεις και στο πεος εχω κατι μικρα σαν σπυρακια (πολλα ομως).... μου φενεται πολυ παραξενο και θα ηθελα να μαθω αν ειναι ΣΟΒΑΡΟ .
Πήγαινε στο θέμα: σπιρακια στο πεος
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 16:19 @Sex
αυτο που με τρελενει ειναι οτι οι αλλοι την εχουν κατα πολυ πιο μεγαλη και εγω σε σχεση μ'αυτους ειμαι υποαναπτηχτος ... παρεπιπτοντος θενκς για το σχολιο σου . σρυ για την λαθος ορθογραφια
Πήγαινε στο θέμα: μικρο
Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 22:44 @Sex
ειμαι 13 ... δεν χυνω και το πεος μου ειναι 8 εκ σε στιση και παχος 2 εκ περιπου ...... πιστευω πως εχω πολυ σοβαρο προβλημα και οι φιλοι μου λενε οτι χυνουν αρκετη ωρα μετα και περιφανευονται για το μηκος τους .... παρακαλω περιμενω απαντηση .......
Πήγαινε στο θέμα: ΜΑΛΑΚΙΑΑ
Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 22:40 @Sex
ειμαι 13 ο ΄΄μιτσος΄΄ σε στιση ειναι 8 εκ. και παχος περιπου 2 εκ. .... ειμαι πολυ απελπισμενος γιατι βλεπω συμμαθιτες να φορανε φορμες και να φενεται το πεος τους ετοιμο να σκισει την φορμα .... γιατι ειναι τοσο μικρο το δικο μου ? ... μιπως εχω καποιο προβλημα?? παρακαλο περιμενω απαντηση....
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με μικρο πεος
Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 22:24 @Sex
ειμαι 13 ο ΄΄μιτσος΄΄ σε στιση ειναι 8 εκ. και παχος 2 εκ. .... ειμαι πολυ απελπισμενος γιατι βλεπω συμμαθιτες να φορανε φορμες και να φενεται το πεος τους ετοιμο να σκισει την φορμα .... γιατι το δικο μου ειναι τοσο μικρο? ... μιπως εχω καποιο προβλημα? περιμενω απαντηση....
Πήγαινε στο θέμα: Κομπλεξ περι πέος
Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 22:20 @Sex
ειμαι 13 ο ΄΄μιτσος΄΄ σε στιση ειναι 8 εκ. .... ειμαι πολυ απελπισμενος γιατι βλεπω συμμαθιτες να φορανε φορμες και να φενεται το οργανο τους ετοιμο να σκισει την φορμα .... γιατι ειναι τοσο μικρο ... μιπως εχω καποιο προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: Einai mikro to peos mou? |