Μήνυμα στις 25/2/2013 στις 16:41 @Διασκέδαση
Ξέρεις κανείς για θέατρα στην θεσσαλονίκη; ας με ενημερώσει λίγο Πήγαινε στο θέμα: Θέατρο
Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 21:21 @Κλάψιμο
Φιλε μου δν ξερω γιατι σκεφτομαι ετσι! δν σκεφτομαι πλεον τα παλια αλλα μου ρχονται στο μυαλο! Ρεεε συ ακριβως αυτο που ειπες ακριβως με κανουν κουμαντο οι σκεψεις και δν μπορω να τις διοξω ειμαι 19 χροννων και παντα ιταν αυτες μπροστα μου ! πως μπορω να τις διοξω΄? γιατι λεω κατι και μετα γινετε ακριβως το αντι8ετο δν μπορω να καταλαβω τι παιζει! να σου πω παραδείγματα! νιωθω οτι με επιρεαζει πολυ το φασε βοοκ ! κα8ε φορα που γινετε κατι το σκεφτομαι ολη την ωρα χωρις να φευγει ! εχω κλαψει για κοπελα εχω πονεσει και σκεφτομαι τωρα αυτα πως γινετε αυτο΄? Πήγαινε στο θέμα: Δεν σταματάν οι σκέψεις
Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 21:09 @Κλάψιμο
Ρε συ είμαι 19 χροννών έχω περάσει απίστεφτες φάσεις οι οποίες δεν μου φένονται λογικές! ρε συ σκέφτομαι όλα τα παλία και μου φένονται οτι γίνετε για κάποιο σκοπό ! αρχίζω και νομίζω οτι σκέφτομαι σαν γυναίκα και φοβάμαι! και λέω εγώ να σκέφτομαι έτσι γιατι? Επιρεάζομαι εύκολα και ότι άκουγα το κανα απλα ετσι μου βγαινε και δν ξερω τον λογο για τον οποιο γινόταν αυτό πλεον δν ειμαι ετσι αλλα σκεφτομαι οτι αυτα που εκανα τα κανε και μια γυναίκα!και τρελένομαι π.χ το οτι ακουω κατι και νομιζω οτι ισχυει κατευθιαν και νομιζω οτι οι γυναικες ειναι αυτες οι οποιες ακουν και οχιπου λενε πολλα! τεσπα και το αλλο ειναι οτι δουλευω σε ενα περιπτερο 8 ωρο και δν μπορω να κανω και πολλα το μονο που κανω ειναι να βαριεμε και να σκεφτομαι ολη την ωρα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Giati na exw tetoies skepseis
Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 20:58 @Κλάψιμο
επίσης είμουν κάπως διαφορετικός από τους άλλους μικρός και σιγά σιγά μου ρχονται όλλα στο μυαλό
Πήγαινε στο θέμα: Δεν σταματάν οι σκέψεις
Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 20:53 @Κλάψιμο
Έχουμε πόλυ θέμα να πούμε! Συνέχεια έχω σκέψεις δεν σταματάν με τίποτα και αυτές οι σκέψεις μου χαλάν το είναι μου γιατί σκέφτομαι οτι σκέφτομαι σαν γυναίκα και τρελένομαι! Σκέφτομαι κάποιες φάσεις από παλία και λεω μέσα μου,αυτά τα κάνουν τα κορίτσια και οι γυναίκες γιατί τα έκανα και εγώ? Δεν ξέρω τι παίζει! Μαρέσουν οι κοπέλες και θέλω να ειμαι δυνατός άντρας αλλά γιατί κανω αυτά και σκέφτομαι έτσι? Τι παίζει ρε παιδιά! παρακαλώ βοήθεια... Πήγαινε στο θέμα: Δεν σταματάν οι σκέψεις
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 18:47 @Θ. Κλημεντίνη
Χαίρετε.. Φίλε από τις εμπειρίες που είχα κατάλαβα ότι θέλει χρόνο! Εσύ να την σκέφτεσε και να την κοιτάς συνέχεια και κάποια στίγμη θα καταλάβεις τι γίνετε ! Μην πολύ αναφέρεις για αυτήν σε άλλους ούτε σε γνωστούς ιδικά! απλά κάνε ότι λεεί ι καρδιά σου και κολώσεις Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με μια κοπέλα! |