Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 21:18 @Sex
Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου
Πήγαινε στο θέμα: Τσούξιμο μετά από εξπερμάτωση
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 15:21 @Sex
Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να με βοήθησετε
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 16:49 @Sex
Πως μπορώ να κρατάω για πολύ τη στύση μου; Οταν το πεος μου αποκτά στύση γίνεται πολύ σκληρό αλλά μετά απο λίγο πέφτει και φοβάμαι μηπως γίνει και στο σεξ αυτό. Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια στύσης
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 15:48 @Sex
Τις τελευταίες 2-3 μέρες νιώθω ένα τσούξιμο στη βάλανο (κεφαλάκι) Μηπως ξερει κανεις ποια ειναι τα αίτια; Πήγαινε στο θέμα: Τσούξιμο (HELP)
Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 17:30 @Sex
Ξέρετε τρόπους/τεχνικές για να διαρκείτε περισσότερο στο σεξ; ή τρόπους για να σταματήσετε την πρόωρη εξπερμάτωση; Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια
Μήνυμα στις 19/2/2013 στις 23:04 @Sex
Μπαα.... αγχώνομαι τώρα... είναι κάτι φυσιολογικό αυτό η όχι? :/ Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εξπερμάτωση
Μήνυμα στις 19/2/2013 στις 22:29 @Sex
Έχω αγχωθεί Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εξπερμάτωση
Μήνυμα στις 19/2/2013 στις 21:44 @Sex
το έχω κάνει αρκετές φορές αυτό..(το δάχτυλο δλδ) αλλά τις τελευταίες μέρες,τις τελευταίες 2 φορές εξπερμάτωσα.. Τι να κάνω για να μάθω να διαρκώ πολύ; Διάβασα πολλά αλλά μήπως ξέρεις κάτι που πιάνει σίγουρα; Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εξπερμάτωση |