Μήνυμα στις 19/2/2013 στις 14:53 @Ftou.gr admin
Γειά σας, θα ήθελα να προτείνω κάτι όσων αφορά το ban. Ο αδερφός μου είχε φτιάξει ένα λογαριασμό στο ftou και ενώ κατα τα άλλα ήταν συνεπείς όσων αφορά τους κανόνες χρήσης είπε σε ένα μέλος αν έχει facebook επειδή ήθελε να το γνωρίσει και έφαγε ban. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι πριν φάει το ban έπρεπε να τον προειδοποιούσατε, να είχε και μια δεύτερη ευκαιρία (ουδείς αλάνθαστος). Τέσπα επίσης και η τιμή του unbun είναι λίγο τσιμπιμένη (ας πούμε από 14 να το κάνετε 5). Και δεν λέω να μην κάνετε ban όσους παραβιάζουν τους όρους, αλλά καλό θα ήταν να τους προειδοποιείτε πρώτα Πήγαινε στο θέμα: Ban
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 22:26 @Διασκέδαση
ναι ρε... εγώ βέβαια είμαι μαλλιάς εννοείται, αλλά και το γουλί είναι γαμάτο
Πήγαινε στο θέμα: Γουλι
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 21:28 @Διασκέδαση
Ρε μαλάκες τι της λέτε της κοπελιάς;;; Λοιπόν καταρχήν θα σβίσεις όλες τις "κακοτραβιγμένες" φώτο και θα αφήσεις μόνο τις καλές. Επίσης κάνε αντ πολλά άτομα που να έχετε εννοείται πολούς κοινούς φίλους, μίλα τους κάνε τους λικε σε φώτο και πολλοί από αυτοί θα κάνουν λικε και σε εσένα για ανταπόδωση. Επίσης τράβα συννέχεια με το κινητό (η αν έχει μικρή κάμερα με φωτογραφική μηχανή) και μάζευε μόνο τις καλές φώτο να τις ανεβάζεις. ΑΛλά μην κάθεσαι να πρίζεις τους άλλους να σου κάνουν λικε. Επίσης κάνε όσα περισσότερα λικε μπορείς στους άλλους και όχι μόνο σε φωτο αλλά και σε status Και σε ότι άλλο γράφουν
Πήγαινε στο θέμα: Ποζερια & Facebook βοηθεια!
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 14:53 @Sex
Όταν λες ότι σε κοιτάνε περίεργα τι εννοείς; Μπορεί να είναι και λεσβίες μην το αποκλείεις. Εγώ θα σου πρότεινα να πηγαίνεις σπίτι καλύτερα. Και εγώ πάω γυμναστήριο αλλά εννοείται ότι δεν κάνω μπάνιο εκεί. Φυσιολογικό είναι που ντρέπεσαι
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο και ντουζ
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 14:46 @Διασκέδαση
μη σε νοιάζει ξύριζέ τα είναι πολύ γαμάτο. Εμένα μεγαλώνουν μόνο 1 εκατοστό το μήνα
Πήγαινε στο θέμα: Γουλι
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 14:33 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ σου έχω μια τελευταία ιδέα. Πες του να βρεθείτε και μίλησέ του για ένα πρόβλημα που έχεις (και καλά). Από το πόσο θα σου συμπαρασταθεί θα καταλάβεις. Και αν καταλάβεις ότισε γουστάρει, φίλησέ τον (κάνε εσύ την κίνηση). Παράλληλα την ώρα της κουβέντας δείχνε του με κάθε τρόπο ότι τον γουστάρεις. Αν δεν το κάνεις ούτε αυτό κάνε το με το δικό σου τρόπο αλλά καλύτερα μίλα του άμεσα Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια με αγορι!
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 22:19 @Κλάψιμο
Εγώ πιστεύω να τους αφήσεις να λένε. Κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Μέχρι τότε υπομονή
Πήγαινε στο θέμα: φημες κ συμαθητες
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 20:19 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχήν μην μου λες ευχαριστώ, μου αρέσει πολύ να βοηθάω παιδιά στην ηλικία μου (είμαι 16). Επίσης καλύτερα μην στιριχτείς στην τύχη, δηλαδή να περιμένεις το άλλο τετράμηνο γιατί κοπέλα θα βρεθεί στα σίγουρα να τον διεκδικήσει. Εμείς κοιτάμε κατά 80% την εμφάνιση και κατά 20% χαρακτήρα (είναι και η ηλικία τέτοια) και εγώ και οι φίλοι μου. Εγώ θα σου πρότεινα να μιλήσεις στην αδερφή του εφόσων ντρέπεσαι και να της πεις να μιλήσει στον αδερφό της, ώστε να γίνει αυτό που θες, αλλά εννοείται χωρίς να ξέρει αυτός ότι το ζήτησες εσύ στην αδερφή του. Και πες της να τον πείσει να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Αρκεί βέβαια να μην κωλώσεις και τον αποφύγεις, γιατί μετά τα πράγματα θα δυσκολέψουν
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια με αγορι!
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 20:10 @Κλάψιμο
οκ τοτεμην το σκεφτεσαι, τωρα ειναι η ευκαιρια σου!!! Μην χασεις χρονο με ψιλες κουβεντουλες και επιχειρηματα γιατι θα χαλασεις το σαλιο σου. Καλη συννεχεια!!
Πήγαινε στο θέμα: δεν με υπολογιζουν κ ζηλευω |