Μήνυμα στις 6/6/2013 στις 20:37 @Θ. Κλημεντίνη
Απομακρύνσου καλύτερα γιατί θα σε μπλέξουν και σε περίεργα σκηνικά και άντε να ξεμπλέξεις μετά.. Μην τα ξαναβρείς μαζι τους,είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις! Φίλος είναι αυτός που μας κάνει να νιώθουμε ωραία,που είναι δίπλα μας στα όμορφα αλλά και στα άσχημα.Και όχι αυτός που περιμένει να τον σώζουμε,βάζοντας και εμάς σε κίνδυνο. Σκέψου το αν θες στη ζωή σου άτομα που δεν σε εκτιμούν και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν. Είσαι 16 ακόμα,στη ζωή σου θα γνωρίσεις άλλα άτομα,ανθρώπους που θα ταιριάζεις.Φίλους πραγματικούς που θα τους αγαπάς και θα σε αγαπάνε γι'αυτό που είσαι.Που δεν θα φοβάσαι μήπως ανά πάσα στιγμή σε ρεζιλέψουν.Κι όταν μπει ένα τέτοιο άτομο στη ζωή σου θα το καταλάβεις αμέσως,από την ευτυχία που θα νιώθεις όταν θα είσαστε μαζί! Οπότε μην αναλώνεσαι σε λυκοφιλίες. Κάνε την πλάκα σου,για να μην είσαι μόνος σου,και ως εκεί! Αν και είμαι της άποψης ότι καλύτερα να είσαι μόνος παρά με άτομα που δεν αξίζουν... Και,προς Θεού,με άλλους κάνε την πλάκα σου,όχι με αυτά τα ζωάκια!!! Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τα ξαναβρώ με τους φίλους μου;
Μήνυμα στις 6/6/2013 στις 20:18 @Sex
Εγώ θεωρώ πως είναι χαζό αυτό με την περιτομή. Ας το σκεφτούμε λογικά,μετά την περιτομή δεν θα νιώθεις πολύ πιο έντονα τη σεξουαλική πράξη;Αρα,θα είναι πιο εύκολο να τελειώσεις. Ένας φίλος μου είχε κάνει,που ήταν στην ίδια φάση με σένα και μας είπε ότι ήταν μεγάλη βλακεία κ ότι τώρα τελειώνει πιο γρήγορα.. Η περιτομή αξίζει μόνο από άποψη καθαριότητας. Πήγαινε στο θέμα: πρόωρη εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 6/6/2013 στις 20:08 @Sex
Αν δεν σπάσει,δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο
Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 20:41 @Sex
Μην ρωτάς κανέναν και μην διαβάζεις διάφορα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ γιατι θα ανησυχείς χωρίς -ίσως- να υπάρχει σοβαρός λόγος! Πηγαινε σε ένα γιατρό,είναι η καλύτερη λύση. Πήγαινε στο θέμα: Εξογκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 20:31 @Διάφορα
Ε αν δεν τα τρως και δεν τα κόβεις,θα μεγαλώσουν!!!Βεβαια,υπάρχουν και ειδικά λαδάκια στα φαρμακεία που επιταχύνουν την ανάπτυξή των νυχιών.
Πήγαινε στο θέμα: νύχια
Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 20:30 @Διάφορα
Ακριβώς! Ακόμα και μονάδα να γράψεις σε ένα μάθημα,αν έχεις μέσο όρο 9.5,περνάς! Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη Λυκειου Εξετασεις
Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 20:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απλά όταν το βάζεις ανάποδα,μπορεί να σπάσει πιο εύκολα.Να προσέχεις να το ξετυλίγεις από τη σωστή πλευρά.Κι αν δεν είσαι σίγουρος,να μην τελειώνεις μέσα της. Αν είχε σπάσει πάντως,θα το καταλάβαινες. Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο
Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 20:18 @Sex
Καλά είναι,μην αγχώνεσαι,μεγαλώνει ακόμα.. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,16 είσαι καλέ,μην ρωτάς χαζά! Πήγαινε στο θέμα: καλα ειναι?
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 10:27 @Sex
Κάνε μια β χοριακή κ θα μάθεις τι γίνεται. Μπορείς να μείνεις έγκυος με τα προσπερματικά υγρά,αλλά είναι σπάνιο. Πήγαινε στο θέμα: help!
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 10:22 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο |