Μήνυμα στις 28/11/2013 στις 22:13 @Sex
ακομα και αν εχει περασει τοσος καιρος και εχω προχωρησει με το αγορι μου δεν. το εχω ξεπερασει και νοιωθω πολυ ασχημα... Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο
Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 03:24 @Sex
Τελικα νομιζω οτι ο καθενας δινει μονος του την απαντηση στο προβλημα του γιατι μολις διαβασα το θεμα σου zoe19 για την κυτταριτιδα και λες σε μενα οτι ειναι λεπτομερια,οπως θα ελεγα σε σενα ελα ομως που καθενας θεωρει προβλημα. το δικο του οτι ειναι το χειροτερο :P περα απο την πλακα μακαρι να το καταλαβαιναμε απο μονοι μας οτι ειμαστε ενταξει και να μην χρειαζομασταν επιβεβαιωση αλλα ετσι ειναι οι ανθρωποι
Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 03:50 @Sex
Σευχαριστω και θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι αν και λιγο δυσκολο...
Μήνυμα στις 26/2/2013 στις 01:34 @Sex
Ευχαριστω για τις απαντησεις,οποια αλλη γνωμη ευπροσδεκτη! Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο
Μήνυμα στις 25/2/2013 στις 03:31 @Sex
Και αν εξαιρεσουμε το στοματικο;δηλαδη μονο εκει φτιαχνουνε τους αντρες τα μεγαλα χειλη;στο σεξ δεν τους αναβουνε το ιδιο;συγνωμη αν σας κουρασα με τις ερωτησεις μου
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 22:33 @Sex
Οταν λες σε φτιαχνει εννοεις στο στοματικο η γενικα οτι σε φτιαχνει και στο σεξ; και σε ευχαρηστω που ασχολησαι με το θεμα μου γιατι πραγματικα μου δημιουργει πολυ αγχος και δεν μπορω να ευχαριστηθω τιποτα.. :(
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 19:11 @Sex
Οταν τα εσωτερικα χειλη και η κλειτοριδα ειναι αρκετα μεγαλα,δεν ξερω πως το βλεπει ενας αντρας εμενα παντως μου φαινεται απωθητικο... Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο
Μήνυμα στις 14/2/2013 στις 19:29 @Sex
Δηλαδη δε θα το δει σαν κατι ασχημο και ας μην ειναι τοσο συνηθισμενο... Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο
Μήνυμα στις 14/2/2013 στις 03:07 @Sex
Στο θεμα της εμφανισης ομως,εχω ακουσει οτι οι αντρες ειναι οπτικοι τυποι δηλαδη οτι φτιαχνονται αν δουν κατι ωραιο,σε αυτη την περιπτωση τι παιζει;αμα το δει καποιος θα αναψει δηλαδη θα του αρεσει το ιδιο η μπορει και να ξενερωσει;
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 18:52 @Sex
Καλησπερα σας ειμαι καινουρια στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κυριως για τα αγορια,ποτε θα πειτε για μια κοπελα οτι εχει ωραιο αιδοιο και ποτε οτι ειναι ασχημο; πιο συγκεκρημενα οταν τα εσωτερικα χειλη ειναι πιο μεγαλα απο τα εξωτερικα και η κλειτοριδα πιο μεγαλη απο το συνηθησμενο μπορει να ξενερωσει καποιος αν πχ η κοπελα ειναι ορθια και φαινονται τα χειλη της να κρεμονται καπως η και κατα πρωτη φορα που θα. βαλει το χερι του εκει και θα τα νιωσει μπορει να ξενερωσει Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο |