Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 17:11 @Κλάψιμο
γεια σας παιδιά, το πρόβλημα μου ειναι ότι όποτε τρώω όσπρια, κρεμύδι ή ξυδι πρήζομαι αρκετά, νοιώθω οτι η κοιλιά μου γεμίζει αέρα και με ενοχλει. Δεν ξέρω πως να το καταπολεμίσω. Παρακαλώ αν ξερετε κάποιο τρόπο να το περιορίσω θα ηθελα να τον μάθω. Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: πρηξιμο
Μήνυμα στις 25/2/2013 στις 19:25 @Sex
γεια σας παιδιά. Τελευταία φορά είχα περίοδο στις 17.1 και ο κύκλος μου διαρκεί γύρω στις 29-30 μέρες. Από τότε δεν μου έχει ξανάέρθει ενώ κανονικά εκεί γύρω στις 17 έπρεπε να έχω πάλι! Σήμερα έχουμε 25 και τίποτα. Ενδιάμεσα είχα μια επαφή με το. αγορι μου αλλα έγινε με προφυλάξεις και λιγο πριν τελειώσει ηταν από πίσω και τελείωσε στο προφυλακτικό, οπότε γενικά δεν ανησυχώ για το θέμα εγκυμοσύνη. Αλλα μου φαινεται πολύ περίεργο που έχει αργήσει τόσο. Τι μπορεί να φταίει; Κορίτσια σας έχει τύχει; Πήγαινε στο θέμα: κορίτσια τη γνώμη σας
Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 19:14 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σου εγώ έχω να πω ότι όταν μια κοπέλα σου λέει ότι σε βλέπει σαν φίλο ή εσύ δεν έχεις προσπαθήσει πολύ για να της δώσεις να καταλάβει πόσο τη θες ή απλά δεν της αρέσεις. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι πολλές φιλίες μετατρέπονται σε σχέση. Εσύ αυτό που πρέπει να κανείς είναι να της εξηγήσεις πως νιώθεις και αν αυτή θελει να κανει μια προσπάθεια μαζί σου έχει καλώς. Οσο για τον 22χρόνο είναι δικό της θέμα, αν αυτή θελει να ξεκόψει από αυτόν θα βρει τ ρόπο. Αυτά από μένα Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια για μία φίλη!!
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 01:18 @Θ. Κλημεντίνη
Νομίζω ότι αυτά τα λες επειδή είναι κοπέλα σου και αν έβλεπες οποιαδήποτε άλλη 17Χρόνη δεν θα σε πείραζε το 12πόντο! Είναι φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία, όλες τα έχουμε βάλει μην ανησυχείο έχεις πει αυτό στην κοπέλα σου για τα τακούνια; Σκέψου και το άλλο ότι όπως ειπεσ για να βάλεις ένα τακούνι πρέπει να πας καπου καλά και απλά δεν της δωθηΚΕ η ευκαιρια να τα βαλει! Για αυτο πηγαινε την καπου καλα κ ζητα της να βαλει.
Πήγαινε στο θέμα: Τακουνια
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 01:09 @Sex
Εγώ και το αγορι μου έχουμε προχωρήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Τις πρώτες φορές πονούσα πολύ όταν αυτός έμπαινε από μπροστά και στην ουσία δεν έμπαινε και ολόκληρος, αυτό είναι λογικο βέβαια γιατί ήταν αρχή ακόμα. Μετά από καιρο δεν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο εγώ χρειάστηκε το Σεπτέμβρη να φύγω και κρατήσαμε σχέση εξ αποστάσεως και εγώ ενδιάμεσα δεν είχα κάποια ερωτική επαφή. Τώρα που επέστρεψα άρχισα πάλι να Πονάω από μπροστά όπως στην αρχή ενώ από πίσω μπαίνει πολύ άνετα! Είναι φυσιολογικό; Τι να κάνω; Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: ποναω μπροστα |