Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 23:08 @Sex
Ο μόνος τρόπος είναι να του μιλήσεις ώστε να καταλάβει και εκείνος το προβλημά σου και να σε βοηθήσει. Πιστεύω πως σε μία σχέση πρέπει να τα συζητάνε αυτά.
Πήγαινε στο θέμα: χωρις οργασμο
Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 01:01 @Θ. Κλημεντίνη
Οι πιο κοντές από εμένα... :)
Πήγαινε στο θέμα: ψηλες ή κοντες??
Μήνυμα στις 21/9/2013 στις 01:04 @Θ. Κλημεντίνη
Μην σκας φίλε παιδιά είστε λογικό είναι να πέσει δούλεμα. (Στην ηλικία σου βρίζαμε μάνες και σόγια και διάφορα τέτοια, έπαιζε και το καμμένος) βρες και εσύ κάτι να τους κοροιδεύεις...
Πήγαινε στο θέμα: φιλοι η οχι
Μήνυμα στις 21/9/2013 στις 01:02 @Θ. Κλημεντίνη
Από ότι κατάλαβα είναι πολύ ντροπαλή. Για να γίνει κάτι εσύ πρέπει να την κάνεις να νιώθει άνετα μαζί σου, ώστε να μπορεί να ανοιχτεί. Αρχικά βγείτε ως φίλοι και μετά πες της πως νιώθεις. Τώρα για τους γονείς που λες θα πρέπει να βγαίνετε κρυφά άμα είναι τόσο αυστηροί. Εγώ πάντως νομίζω πως της αρέσεις, κάνε κίνηση μην το αφήσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει μια φίλη μου !
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 16:15 @Διασκέδαση
Καλησπέρα παιδιά, Φέτος 3 λυκείου και θα πάμε την πενθημερή μας και θέλω να μου προτείνετε μερικές φάρσες για να κάνουμε με την παρέα μου. Πήγαινε στο θέμα: Φάρσες για Πενθήμερη
Μήνυμα στις 19/8/2013 στις 02:26 @Θ. Κλημεντίνη
Για πες μας τι έγινε :)
Πήγαινε στο θέμα: Με γουστάρει ή όχι???Εχω μπερδευτει!
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 00:36 @Διασκέδαση
Ξεκίνα CrossFit... Πραγματικά η καλύτερη γυμναστική... Εγώ ξεκίνησα και σε 3 βδομάδες είδα διαφορά σε σώμα αντοχές τα πάντα, Δεν θα σου δώσω κάποιο συγκεκριμένο link γιατί δεν έχω αλλά βρες ένα CrossFit Box στην περιοχή σου και πήγαινε να παρακολουθήσεις 1-2 προπονήσεις να δεις πόσο γαμάτο είναι ;) Πήγαινε στο θέμα: κικ μποξ
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 00:25 @Διασκέδαση
Δες αυτό http://crossfithellas.blogspot.gr/ Επίσης το όνομα σου είναι από τον διάσημο surfer ? Πήγαινε στο θέμα: Bodybuilding & Fitness
Μήνυμα στις 4/5/2013 στις 02:38 @Κλάψιμο
Το είχα και εγώ πριν 2χρόνια και αποφάσισε να το ελένξω... Προσπαθώ να σκέφτομαι όμορφα πράγματα και όχι το θρίλερ που είδα πριν 2 μέρες :P Επίσης στην αρχή έπαιζα ταινία στο pc και με έπερνε ο ύπνος ευχάριστα... try it ;)
Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ
Μήνυμα στις 28/4/2013 στις 00:46 @Sex
Sex... Everywhere sex... Γνώμη μου να χωρίσεις πρώτα με την κοπέλα σου και μετά να γαμήσεις την "φίλη" σου ;) Άντε και καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: friends with benefits που λενε? |