Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα φιλε μου δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για τα σιδερακια σου , γιατι σημερα τα φοραει πολυς κοσμος και επισης εχουν φορεσει παραπολυ. Ενας απο αυτους ημουν και εγω ( πραγμα το οποιο ευχαριστω την μητερα μου που επεμεναι να τα φορεσω και εγω δεν ηθελα). 1 χρονος ακομα δεν ειναι τιποτα και εισαι ακομα πολυ μικρος για να ανυσηχεις για ερωτικες σχεσεις και τετοια. Μπορει να επηρεαζουν την εξωτερικη σου εμφανιση λιγο μιας και φαινονται αλλα αργοτερα οταν τα βγαλεις πραγματικα θα χαιρεσαι και μπορει να λαβεις αρκετα ωραια σχολια. Μην το πολυ σκεφτεσαι και ο καιρος θα περασει. Και να θυμασε στα κοριτσια αρεσει ενα ωραιο χαμογελο :)
Πήγαινε στο θέμα: Σιδερακια
Μήνυμα στις 9/5/2013 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πραγματικα με εκανες και γελασα πολυ με αυτη ολη την ιστορια αν και μου πηρε πολι λιγο χρονο να το διαβασω ;). Γλυκια μου ειναι ξεκαθαρο πως το παιδι σε λατρευει και του αρεσεις. Σου το εχει δειξει μονος του, με τους (μαλα...) τους φιλους του που τον πειραζουν και με αλλα τοσα πολλα που εγραψες που δεν θυμαμαι τωρα . Εσυ τον εκανες το πιο πιθανον να λεει ψεματα για τις αλλες κοπελες μπας και σε κανει να ζηλεψεις ( πραγμα το οποιο τα καταφερε), το εκανε αυτο επειδη ειδε οτι ολα αυτα που εκανε για ΕΣΕΝΑ πηγαιναν αδικα και δεν ανταποκρινοσουν , του εδειχνες οτι τον αποφευγεις καθε φορα που του μιλουσες. Το καιμενο το παιδι εκανε τοσα για σενα και εσυ κατεβαινες απο σκαλες, γυρνουσες την πλατη σου και δεν επαιρνες στα σοβαρα αυτα που σου ελεγε , δεν του μιλουσες. Επισης απο τι καταλαβαις το παιδι ειναι και λιγο ντροπαλο , αρα το να πας να του πεις πως σου αρεσει στο διαδρομο του σχολειου που ηταν γεματο παιδια θα επαθε μεγαλο σοκ , σιγουρα αν του το ελεγες καθως εισασταν οι δυο σας θα ηταν καλυτερα . Πιστευω μετα απο εκεινη την ημερα που σου ειπε οτι ειναι με αλλη κοπελα θα το μετανιωσε πολυ. Εγω θα σου προτεινα να πας με καλη διαθεση αν σου αρεσει το παιδι να πας να τον παρεις απο το χερι και να πατε καπου μονοι σας. Θα του πεις ρε Χ. θελεις κατι να μου πεις τωρα που ειμαστε μονοι μας?Αν σου πει 'ναι μου αρεσεις......' καλως. Αν σου πει για αλλες μαλακιες δωστου ενα φιλακι στο μαγουλο και πεστου 'περαστικα για την εγχειρηση σου' και φυγε ή αν θες του λες εσυ οτι τον θελεις αν ανταποκριθεί παλι καλως . Αν σου πει πως ειναι παλι με αλλη κοπελα τοτε του λες ενα περαστικα και να ειναι καλα με την κοπελα του και φευγεις . Δεν θα κατσεις να παρακαλας κανενα θα βρεθουν πιο τολμηρα αγορια που θα σε κερδισουν και αυτος θα κλαιγεται. Ελπιζω να σε βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Με γουστάρει ή όχι???Εχω μπερδευτει!
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 22:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε Χαρη συνηθως το να είσαι ντροπαλός σημαίνει οτι νιώθεις σχεδόν πάντα άσχημα με τον εαυτό σου, να άνυσηχεις διότι φοβάσαι ότι ο άλλος θα σε κρίνει αρνητικά και οτι οι γνωμες τους σε επηρεαζουν. Οσο εισαι σε μικρη ηλικια ακομα πρεπει να το αντιμετωπισεις αυτο. Υπαρχουν πολλοι τροποι να ανεβασεις την αυτοπεποιθηση και να σταματησεις να εισαι τοσο ντροπαλος. Το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να σταματησεις να δινεις τοση μεγαλια σημασια στα λογια τον φιλων σου , αν δεις οτι σε επηρεαζουν τα λογια τους μπορεις να αρχισεις να κανεις νεους φιλους που θα σου ανεβασουν την αυτοεκτιμηση. Για να ανεβασεις την αυτοπεποιθηση σου πρεπει να αποδεχτεις τον εαυτο σου οπως ειναι με τις ατελεις του, τα ταλεντα του, την προσωπικοτητα του. Αν εισαι ευτυχισμενος με τον εαυτο σου τοτε ειναι και οι αλλοι γυρω σου πιστεψε με. Αν σε ενα κοριτσι δειξεις οτι δεν τα πας καλα με το ''εγω' σου μην περιμενεις να σε αποδεχτει η ιδια, αντιθετως θα απομακρυνθει. Επισης βαλε στοχους στην ζωη σου και πραγματοποιησε τους ξεκινα απο μικρα πραγματα και συνεχισε, με αυτο τον τροπο πετυχενωντας τους στοχους σου μικρους, μεγαλους θα αρχισεις να νιωθεις σιγουρος και γεματος αυτοπεποιθηση. Μην στεναχωρηθεις αν δεν πετυχεις καποιους απο αυτους γιατι ολοι ανθρωποι αποτυγχαινουμε και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.Αρα, μην ακους τα λογια αυτων που σε μειωνουν, αρχισε να γνωριζεις κοσμο και να μιλας περισσοτερο στους ανθρωπους ακομα και ενα 'καλημερα' στον περιπτερα θα σε βοηθησει, οταν γνωρισεις νεα ατομα παντα να εισαι χαρουμενος και τελος ΑΠΟΔΕΧΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Επειγων!!!
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 14:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αν συμπεριφερεται ετσι και στις αλλες κοπελες σημαινει απλα οτι ειναι πολυ κοινωνικος και φιλικος. Αν ομως η συμπεριφερεται ετσι μονο σε εσενα τοτε σε γουσταρει. Το να μην του αρεσεις καθολου το αποκλειω γιατι θα κρατουσε μια απομακρη σταση απεναντι σου.Πήγαινε στο θέμα: του αρεσω?
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 13:33 @Θ. Κλημεντίνη
Σαν αγορι θα σου πω οτι να του δειξεις τροπους οτι ενδιαφερεσαι ειναι πολυ ευκολο. Για αρχη μπορεις οταν τον πειασεις να σε κοιταει να του ριξεις ενα ωραιο χαμογελο, να τον κοιτας στα ματια , αν εχεις το θαρρος να τ κανεις κανα κομπλιμεντο του στυλ (εισαι πολυ εξυπνος η για κατι καλο που εκανε), οταν λεει κανα αστειο και γελας να τον ακουμπας στον χερι,ωμο. Αυτα και διαφορα αλλα μικρα πραγματακια και βλεπεις αν ανταποκρινεται. Το δυσκολο μερος ειναι οτι τα αγορια σε αυτην την ηλικια δεν καταλαβαινουν ευκολα αυτα τα σημαδια με αποτελεσμα να μπερδευονται και να λενε με γουσταρει η απλως τα κανει επειδη με συμπαθει και ετσι αν ειναι και αυτος ντροπαλος δυσκολα θα κανει κινηση γιατι θα φοβαται την απορριψη .Αν παλι καταλαβει τις κινησεις τοτε θα σε πλησιασει. Υπαρχει και ο σιγουρος τροπος να πας να του πεις οτι σου αρεσει και θελεις να γινει κατι μεταξυ σας. Ελπιζω να σε βοηθησα αμα θες παρε και την γνωμη καμιας κοπελας! Πήγαινε στο θέμα: συμμαθητης
Μήνυμα στις 16/2/2013 στις 19:11 @Θ. Κλημεντίνη
Υπαρχουν 2 τροποι να την πλησιασεις η πας και της μιλας η το χειροτερο να μπλεξεις την κολλητη της που ειναι εντελως λαθος και μπορει να σας μπερδεψει και τους 2 αν ενδιαφερεται για σενα . Δεν χρειαζεται να ανυσηχεις πως θα την πλησιασεις πας και της μιλας. Ως 'δυνατοτερο' φυλο εμεις οι αντρες δεν χρειαζεται να ρωτησουμε τις γυναικες αν πρεπει να της πλησιασουμε η συγκεκριμενα να της μιλησουμε. Οταν πλησιαζεις μια κοπελα και της μιλησεις ( αν δεν επεμβεις στο προσωπικο της χωρο) τοτε δεν θα σκεφτει οτι της την πεφτεις αμεσως. Το τι θα της πεις ειναι δικο σου θεμα και για να της διξεις οτι ενδιαφερεσαι μπορεις να κανεις ενα ωραιο σχολιο για τον εαυτο της δεν χρειαζεται απαραιτητα να της πεις οτι ειναι πολλη ομορφη . Μπορεις να της πεις για το χαμογελο της η το ποσο γλυκια ειναι, ενα ωραιο κομπλιμεντο ειναι παντα ευπροσδεκτο απο τις γυναικες και οχι το κλασσικο ποσο ομορφη εισαι το εχουν ακουσει αμετρητες φορες. Για να σου δωσω να καταλαβεις σκεφτου οτι εμεις ειμαστε ο ηλιος ( δυνατος και λαμπερος) και οι γυναικες ειναι ενα λουλουδι . Οταν δεν υπαρχει ο ηλιος τοτε το λουλουδι ειναι κλειστο και μαζεμενο μα οταν υπαρχει δινει της ακτινες του και ετσι το λουλουδι βγαζει τα πεταλλα του και πηγαινει την κατευθυνση του ηλιου ποτε ΑΝΤΙΘΕΤΑ. Αν εχεις καμια απορια εδω ειμαι ;) Πήγαινε στο θέμα: Θέλω πολύ να την πλησιάσω
Μήνυμα στις 8/2/2013 στις 21:38 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Οχι δεν ειναι το ιδιο οταν κανεις εξομολογηση στον αλλον τοτε αυτοματα γινεσαι δεδομενος και φαινεται οτι κρεμεσαι απο αυτο το ατομο . Με την εξομολογηση το κοριτσι θα νιωσει αβολα απεναντι σου αλλα μεσα της θα ξερει οτι σε εχει δεδομενο και μπορει να σε χρησιμοποισει μιας και ξερει οτι θα εκανες το οτιδηποτε γιαυτην . Ομως απτην αλλην αν της πεις οτι σου αρεσει σαν κοπελα και χαρακτηρας τοτε θα σε δει με διαφορετικο ματι. Θα ξερει οτι της αρεσεις και ετσι αν υπαρχει εστω και λιγο ενδιαφερον απο την μερια της θα αρχισει να σε βλεπει διαφορετικα. Εξαλου οπως ειπες ειχε σχεσες με μεγαλυτερους της 4-5 χρονια δηλαδη πιστευεις αυτα τα ατομα πηγαν και της εξομολογηθηκαν τον ερωτα τους και κερδισαν την καρδια της ? Για σκεψου το λιγο...Οσο αφορα το να δεις αν παει καλα εννοω να δεις αν ανταποκρινεται στο ενδιαφερον σου οπως οπτικη επαφη, αν γελα μαζι σου, αν σε αγγιζει και αλλα πολλα . Ελπιζω να καταλαβες τι σου ειπα :) . Πήγαινε στο θέμα: Καψουρα !!!
Μήνυμα στις 8/2/2013 στις 16:10 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω προσωπικα πιστευω δεν θα σου βγει σε καλο να της μιλισεις μεσα απο την καρδια σου γιατι λεγοντας της οτι εισαι ερωτευμενοσ μαζι της και τετοια θα την κανεις να νιωσει αβολα και επισης θα την ξενερωσεις. Γιατι η γυναικες παρολο που θελουν να ειναι ποθειτεσ προς το απενταντι φυλο οταν κατι θεωρουν δεδομενο τοτε εχεις χασει το παιχνιδι. Θα σου προτεινα να δειξεις περισσοτερο ενδιαφερον και οταν δεις οτι σε παει καλα μπορεις να της πεις οτι σου αρεσει σαν κοπελα και χαρακτηρας. Επισης προσπαθεισε να αποφυγεις το γνωστο friendzone γιατι μολις μπεις στην λιστα μια κοπελας ως friend τοτε πιστεψε ειμαι ειναι παραπολυ δυσκολο να ξαναβγεις απο κει μεσα γιαυτο προσεχε!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Καψουρα !!! |