Μήνυμα στις 22/5/2013 στις 03:56 @Sex
Παιδια εχω κανει Sex γυρο στις 20 φορες (2 χωρις προφυλακτικο) και δεν μου εχει κοπει τι παιζετε ?
Πήγαινε στο θέμα: Χαλινος
Μήνυμα στις 13/4/2013 στις 16:27 @Διασκέδαση
Λοιπον εχω μια τρυπα στο πτερυιο (cartilage) εδω και κανα μηνα...εχω βγαλει το αρχικο σκουλαρικη και εχω βαλει μια στραβομπαρα..το καθαριζω καθε μερα απο τοτε που το εκανα..(με πιστολι διστυχος) βγαζει που κα που ασπροκυτρινο πυον και οταν το πιεζω ποναει..εχει ενα πριξιματακι ! φυσιολογικο-μολυνση-κατι αλλο ? τροποι αντιμετοπισεις ? προτινομενα σκουλαρικια ? SOS
Πήγαινε στο θέμα: Piercing ερωτισεις
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 22:56 @Διασκέδαση
Το εχω ιδι εναν μηνα εκει μου ειπανε 2 βδομαδες...και το φαρμακευτικο ειναι μια παπαρια ! τεσπα θα κρατισω αυτο και θα συνεχισω την θεραπια και θα δω...
Πήγαινε στο θέμα: Προβλιμα με piercing
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 22:27 @Διασκέδαση
Noir Desir Αμα το κρατισω αυτο και βαζω φυσικο ορο μπενταντιν και κορτιζονουχα και δεν το πιεζω στον υπνο και τα λοιπα δεν θα μου περασει ?
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 22:13 @Διάφορα
Στα allu fan park εχει τα σιγκεκριμενα τα πουλαει εκει που πουλαει ζαχαρωτα
Πήγαινε στο θέμα: Που να βρω ζαχαρωτα γλυκοριζα(κοκκινα)
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 21:56 @Διασκέδαση
Εχω μια τρυπα πανω στο τραγανο στο αυτι και την εχω ενα μηνα...ε αλλαξα σκουλαρικη μετα απο 21 μερες μια μπαριτσα πολυ λεπτη και μ πριστικε μου ειπαν νατο βγαλω και να βαλω το αρχικο και να βαζω μια κορτιζονουχα και μπεταντιν..το εκανα μ ξεπριστικε και το ξαναεβαλα και μου ξαναπριστικε τωρα...ε αμα το αφησο ετσι και συνεχισο την θεραπια με κορτιζονουξα μπενταντιν και φυσικο ορο δεν θα ξεπριστη ? η τρυπα εγινε με πιστολακι και δεν βγαζει πυον..
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 00:01 @Διασκέδαση
Πυον δεν βγαζει προς το παρων θα το αφησω με το σκουλαρικη και αυριο θα παω στο κοσμιματοπολιο που το εκανα να το δουν
Πήγαινε στο θέμα: Παιδια Help (Piercing)
Μήνυμα στις 13/3/2013 στις 23:44 @Διασκέδαση
Παιδια εχω μια τρυπα πανο πανο στο αυτι εδω και εναν μινα..εχω αλλαξει 1 φορα σκουλαρικη (χειρουργικο ατσαλι και τα 2 σκουλαρικια) Και τωρα το εβγαλα να την καθαρισω και εχει πριστει παρα πολυ..δεν με ενοχλει καθολου ομως..τι εχω παθει ? Τι να κανω ? (εκανα μαλακια και εβαλα οινοπνευμα)
Πήγαινε στο θέμα: Παιδια Help (Piercing) |