Μήνυμα στις 8/2/2013 στις 00:32 @Διασκέδαση
σ'ευχαριστω πολυ..και μηπως γνωριζεις ποσο μπορει ν κοστιζει πανω, κατω?
Πήγαινε στο θέμα: τατουαζ
Μήνυμα στις 7/2/2013 στις 20:42 @Διασκέδαση
θελω ν ρωτησω αν ξερετε..καλο ειναι ν μου πουν οσοι εχουν κι ολας..θελω ν κανω τατουαζ στο δαχτυλο του χεριου αλλα μια φιλη μου, μου ειπε οτι μπορει ν τριφτει και ν φυγει..ν μην κρατησει..ισχυει? υπαρχει περιπτωση ν γινει κατι τετοιο?
Πήγαινε στο θέμα: τατουαζ
Μήνυμα στις 6/2/2013 στις 23:39 @Θ. Κλημεντίνη
του ειπα τελος..ξερω οτι θα το μετανιωσω γτ τον αγαπαω..αλλα οταν του ειπα οτι ο λογος ειναι εκεινη..πηγε ν ριξει το φταιξιμο σε εμενα!!:/
Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 22:07 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω για την γνωμη φιλη μου :) ειλικρινα δεν ξερω..απλα σκεφτομαι αυτα που νιωθω και μου ειναι δυσκολο να του πω τελος..!!
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 15:03 @Θ. Κλημεντίνη
λογικα αυτο θα κανω..θ κατσω να του μιλησω και ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα!!
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 14:15 @Θ. Κλημεντίνη
πφφ :/ για το τριτο δυσκολο γτ τον θελει ακομα και δεν με συμπαθει και πολυ..!! αλλα ευχαριστω για την συμβουλη!!
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 00:02 @Θ. Κλημεντίνη
σ'ευχαριστω για την συμβουλη..τωρα δεν ξερω, θ κατσω να του μιλησω κι οτι γινει!! :/
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 16:46 @Θ. Κλημεντίνη
δλδ? το θεμα ειναι εγω τι πρεπει ν κανω..!! :/ γτ δεν θελω να εχει επαφες μαζι της!
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 03:02 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον γεια σας ειμαι καινουργια και θ ηθελα την βοηθεια σας..ειμαι με ενα αγορι εδω και 3.5 μηνες εχουμε τα πανω μας και τα κατω μας..!! αλλα εδω και ενα μηνα περιπου εχει αρχησει και κανει παρεα με την πρωην του(που εχουν χωρησει εδω και 1χρονο περιπου και ηταν πολυ καιρο μαζι), μιλανε σχεδον καθε μερα, βγαινουνε μαζι και δεν θελει ν ειμαι μαζι οταν ειναι μαζι!! του εχω μιλησει, βασικα ξερει οτι με πειραζει που κανει παρεα μαζι της αλλα μου λεει οτι ειναι φιλη του και οτι δεν μπορει ν σταματησει ν κανει παρεα μαζι της και ν το δεχτω(μονο που αυτη ακομα τον θελει) με αγαπαει κι εγω τον αγαπαω και δεν θελω να το χασω..πειτε μου την γνωμη σας..τι να κανω? δεν θελω ν εχει επαφες μαζι της..εσεις τι πιστευετε? ειμαι πολυ μπερδεμενη..!!!
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 03:00 @Θ. Κλημεντίνη
!
Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του |