Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 22:07 @Sex
Α επεισης γλυφοκωλι χαλαρα θα εκανα αλλα νομιζω οτι θα ταν ωραιο να μου κανει και μια κοπελα
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικες μες στραπ ον
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 19:50 @Sex
Ε οχι και τιποτα Τελος παντων Δε νομιζω να το εκανα ποτε, παλιοτερα το χ σκεφτει και ειπα να ρωτησω Ευχαριστω παντως Πήγαινε στο θέμα: Γυναικες μες στραπ ον
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 19:31 @Sex
Πρεπει να μου σκιστει ή να το σκισω ή μπορει να μεινει κι ετσι; Πήγαινε στο θέμα: Σκησιμι στο πετσακι
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 19:30 @Sex
Δεν ειναι οτι φανταζομαι να με γαμανε Φανταζομαι να με γαμαει συγκεκριμενα μια γυναικα με στραπ ον Σε καμια περιπτωση αντρας Πήγαινε στο θέμα: Γυναικες μες στραπ ον
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 19:28 @Sex
Εγω το δοκιμασα και μπορω μονο λιγο πολυ πανω στο κεφαλακο Αλλα δε μου φανηκε και τοσο ωραιο Πήγαινε στο θέμα: AUTOFELLATIO ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΙΤΕ ... ???
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 23:42 @Sex
Εχω ακουσει για το σκισιμο στο πετσακι Τι ακριβως ειναι; Πήγαινε στο θέμα: Σκησιμι στο πετσακι
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 23:39 @Sex
Εμενα για καποιο λογο με αναβει η ιδεα του one night stand και θα θελα να δοκιμασω
Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 23:28 @Sex
Ειχα δει ενα βιντεο που μια κοπελα πηδουσε εναν απο κωλο με στραπ ον Σκεφτηκα λοιπον οτι θα ταν ωραιο Ειμαι γκευ; Ειναι ανυσηχιτικο; Πήγαινε στο θέμα: Γυναικες μες στραπ ον
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 23:25 @Sex
Εγω ρε παιδια εβαλα δαχτυλο στον εαυτο μου και νταξ, δε τρελαθηκα κι ολας :$ Ειναι ανυσηχιτικο; Πήγαινε στο θέμα: σημειο g τον αντρων |