Μήνυμα στις 28/1/2013 στις 03:48 @Sex
η λεγομενη πιπα δεν ειναι για να ικανοποιησει τη γυναικα αλλα το συντροφο της. το γεγονος οτι το πεος του συντροφου σου μυριζει ειναι λαθος του εγω πριν βρεθω με την κοπελα μου για προσωπικες στιγμες φροντιζω να ειμαι καθαρος ωστε να την κανω να νιωθει πιο ανετα σε τετοια ζυτηματα το θεωρω και καθηκον μου για να περναμε και οι δυο καλα. οπως και εγω αντιστιχα κανω αλλα προκαταρτικα σε αυτην που δεν ικανοποιουν εμενα σωματικα αλλα μονο αυτη αλλα ακομα και η ιδεα εμενα μου φαινεται καλη για ενα προταρχικο ερεθισμα πριν το ''κυριος πιατο''. ερχομενος στο θεμα οτι δε μπορεις να το βαλεις πληρος στο στωμα σου ειναι ενα θεμα που αντιμετοπιζα με μια προιν αλλα σιγα σιγα το λυσαμε (καλα οχι οτι το εβαζε και ολοκλιρο μεσα αλλα εκανε προοδο) το κολπο ειναι να μαθεις να αναπνεεις απο τη μυτη επισεις οι ανδρες ικανοποιουστε κυριος με τη γλωσσα και οχι απαραιτητα με το ποσο βαθια στη στοματικη κοιλοτιτα θα εισχορησει το πεος. αρχικα για να κανεις προοδο φροντισε να πισεις το συντροφο σου να ειναι καθαρος πριν απο αυτη τη διαδικασια. ξερω οτι το μυνημα του φορουμ ειναι παλιο αλλα μια συμβουλη μπορει να ειναι παντα χρησημη ακομα και λιγο αργα
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτιση για κοριτσια! |