Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 15:30 @Sex
Καλησπέρα σας. Λοιπόν ας μπω κατευθείαν στο θέμα είμαι 17 ετών το πέος μου δεν είναι ακόμα μεγάλο έχω επισκεφθεί ενδοκρινολόγο-ανδρολόγο και τα σχόλια ήταν καθησυχαστικά αλλά θέλω και την γνώμη σας ώστε να μπορέσω να καταλάβω τι γίνεται με την πάρτυ μου! Λοιπόν το κείμενο αυτό απευθείναιτε σε άτομα που είχαν καθυστερημένη εφηβεία μέχρι και τα 17 τους χρόνια και πότε τους μεγάλωσε! και όσοι έχουν γνώμη και γνώση επί της καθυστερημένης εφηβείας ας γράψουν την δικιά τους γνώμη! ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με πέος
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 23:02 @Sex
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις Φίλε rising προσπαθώ όσο μπορώ να το χαίρομαι αλλά το σεξ στις μέρες μας είναι το σημαντικότερο πράγμα στους νέους και όλοι μιλάνε για αυτό και αν κάτι δεν πάει καλά κάτι αγχώνεσαι!! τέλος πάντων όποιος ξέρει κι άλλα επί του θέματος ας απαντήσει όχι πως δεν είμαι ικανοποιημένος με τις απαντήσεις σας παιδιά!! Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 18:15 @Sex
Ευχαριστώ! Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο είμαι 17 χρονών το πέος μου δεν είναι αρκετά μεγάλο ακόμα αλλά τελευταία παρατηρώ μια ανάπτυξη των όρχεων και μια μικρή πολύ μικρή ανάπτυξη του πέους είμαι στην τελική φάση της εφηβείας η θα πάρει ακόμα καιρό; Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ
Μήνυμα στις 3/7/2013 στις 23:52 @Sex
Καλησπέρα σας.Σε έναν έφηβο μεγαλώνει πρώτα το πέος η οι όρχεις? ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 18:09 @Μηχανήματα
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι 17 χρονών θέλω απεγνωσμένα ένα μηχανάκι για να κάνω τις βόλτες μου χωρίς να έχω υποχρέωση στα αδέρφια μου η στους ίδιους μου τους γονείς για να με πηγαινοφαίρνουν.. Ας σας εξηγήσω την κατάσταση επ ακριβούς έχω 2 πιο μεγάλα αδέρφια που πριν 1 μήνα περίπου αγόρασαν ένα Honda Innova 125cc αλλά είναι και οι 2 ενήλικοι.Ο πατέρας μου φοβητσιάρης στο τέρμα στο θέμα μηχανάκι επειδή είχε πέσει μια φορά από βλακεία του βέβαια και το έχει παραδεχτεί.Με το να είναι αυτός φοβητσιάρης επηρεάζει τα 2 αδέρφια μου και ρίχνοντας τους ευθύνες τους παροτρύνει να μην μου το δώσουν και αυτό κάνουν μια φορά μου το έδωσε ο μεγάλος μου αδερφός αλλά μέσα σε ένα γήπεδο..Είμαι ο μικρότερος της οικογένειας και όλοι φοβούνται μην πάθω κάτι δηλαδή έλεος πια φοβούνται μην πάθω κάτι σε ένα σημείο που δεν είναι στα πλαίσια της λογικής πιστεύω..Η μάνα μου όταν το πήρε ο αδερφός μου το μηχανάκι του είπε να μου δίνει καμία βόλτα αλλά τίποτα επειδή ο πατέρας μου που χώνεται παντού του είχε πει να μην μου το δώσει.... Πως μπορώ ρε παιδιά να τους μεταπίσω τους έχω ξεκαθαρίσει πως θα το πληρώσω εγώ το μηχανάκι που θα πάρω αλλά τίποτα έχω δηλώσει πως αν και μου αρέσουν τα μηχανάκια τα φοβάμαι κιόλας πράγμα που είναι αλήθεια περιμένω γνώμες για το τι μπορώ να κάνω... Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τους γονείς για Μηχανάκι
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 17:55 @Μηχανήματα
Καλησπέρα σας!. Λοιπόν ας μπω κατευθείαν στο θέμα θέλω να πάρω μηχανάκι έστω και 50αρι αλλά οι γονείς μου δεν με αφήνουν..Είμαι 17 χρονών και θέλω να βγάλω δίπλωμα για 50αρι το ερώτημα μου είναι στα 17 χρειάζεται συγκατάθεση των γονέων; εάν δεν χρειάζεται τότε θα το βγάλω μόνος χωρίς κανένα και χωρίς να χρειαστεί να πάρω άδεια.Πιστεύω πως εάν έχω ένα δίπλωμα στα χέρια μου θέλουν δεν θέλουν θα αναγκαστούν να με αφήσουν να πάρω! Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Δίπλωμα για μηχανάκι 50cc
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 21:38 @Sex
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω: όταν ένας έφηβος μπει στην εφηβεία πόσο καιρό του παίρνει για να μεγαλώσει το πέος του;. Δεκτές και προσωπικές εμπειρίες και επιστημονικές(δηλαδή ότι λένε οι γιατροί) ευχαριστώωωω! Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 21:27 @Sex
Καλησπέρα φίλε επειδή κι εγώ πάσχω από αυτή την αργή ανάπτυξη και αυτό τον μήνα μπαίνω στα 17, μπορείς να μου πεις πότε σου μεγάλωσε σε πια ηλικία περίπου; κι όταν παρατήρησες πως μεγαλώνει πόσο καιρό σου πήρε για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη σου ;
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος ..αλλα...
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 11:41 @Sex
Καλησπέρα σας αυτό τον Μήνα μπαίνω στα 17 και όπως βλέπεται και στον τίτλο έχω αυτό το πρόβλημα... Δεν ήρθα για να ρωτήσω τι μπορεί να τρέχει με αυτό καθώς επισκέφθηκα γιατρό (ουρολόγο) και μου είπε πως όλα φυσιολογικά. Και η απορία μου απευθύνεται σε άτομα που είχαν αργήσει να μπουν στην εφηβεία.Το ερωτήματα μου είναι τα εξής:Σε πια ηλικία τους μεγάλωσε,και πόσο καιρό τους πήρε από τότε που είδαν ότι αρχίζει να μεγαλώνει πολύ με λίγα λόγια πόσο καιρό τους πήρες από τότε που είδαν διαφορά στα παντελόνια τους για να μεγαλώσει! Ευχαριστώ.... Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πέος |