Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 15:54 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας.Λοιπον θελω να μου απαντησετε σε αυτο τα αγορια κυριως οταν εχετε κ... και βρισκεστε εξω με κοσμο πως συμπεριφερεστε =Ρ τι κανετε; δηλαδη πχ κοιτατε το απειρο, κουνατε τα ποδια πανω κατω κτλπ
Πήγαινε στο θέμα: Για τα αγορια
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 15:47 @Sex
Είμαι 17 και οχι δεν το κουναειπανω κατω πχ απλωνω το χεριμου στο λαιμο του και τρανταζει ελαφρια το ποδι του σαν να τον χτυπαει ρευμα δεν ξερω απλα μου φαινετε περιεργο
Πήγαινε στο θέμα: Απορία
Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 18:41 @Sex
εμενα που ειμαι 17 απο τα 13 μου που αρχισε δεν ειναι σταθερη μπορει να εχω καθηστεριση 1 βδομαδα ακομα και να ερθει μια βδομαδα πιο νωρις ειναι της ηλικιας ακομα
Πήγαινε στο θέμα: περιοδος
Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 18:38 @Sex
ναι γινετε ειναι φυσιολογικο απλα σταματαει να βγαινει αιμα και εχουν μεινει καποια καταλοιπα και βγαινουν σκουρο κοκκινο η καφε
Πήγαινε στο θέμα: προς κοριτσια
Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 18:25 @Sex
για αυτο το εγραψα και σε αυτη την κατηγορια γιατι γινετε οταν αρχιζουν τα χαδια αλλα δεν ειμαι σιγουρη και ρωταω καλου κακου =ρ ευχαριστω παντως
Πήγαινε στο θέμα: Απορία
Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 18:11 @Sex
Καλησπέρα σας! Λόγο της ηλικίας μου είμαι άσχετη σε αυτά τα θέματα για αυτό θέλω να μου λύσετε μια απορία,ίσως την βρήτε χαζή. Λοιπόν το αγόρι μου κάποιες φορές όταν φιλιόμαστε ή αγκαλιαζόμαστε κατά κάποιο τρόπο τράνταζετε ελαφριά το πόδι του.Το έχω παρατηρήσει και καλός ή κακος τον ρώτησα γιατι το κανει αυτο και απλα μου απαντησε ότι δεν ξέρει αν και φάνηκε ότι κομπλαρε. Ρωτησα την φιλη μου και δεν ειχε ιδεα ετσι μου πε να σας γραψω! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Πήγαινε στο θέμα: Απορία |