Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 22:35 @Sex
Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση, αλλα δεν ηξερα που ειναι το σωστο μερος. Καποιος υπευθυνος να το μετακινησει στη σωστη ενοτητα. στο θεμα μας. πως μπορω να βγαλω γενια πιο γρηγορα; ειμαι 14 χρονων και το ξερω οτι ειναι νωρις αλλα θελω να μου προτεινετε να κανω κτ για να βγαλω γενια. εχω ρωτησει και μ εχουν πει πως αν ξυριστω τωρα π δεν εχω γενια ( λιγες τριχες ) θα βγουν και αλλα. Ισχυει; μη μου πειτε πως ειναι νωρις κλπ κλπ κλπ. Το ξερω απλως εχω ενα κομπλεξ. περιμενω απαντηση. Πήγαινε στο θέμα: γενια
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 13:35 @Sex
Άμα δε με σταματήσει, να βάλω το δάχτυλο και μέσα από το παντελόνι;
Πήγαινε στο θέμα: Δάκτυλο τον πρώτο μήνα
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 00:28 @Sex
Ευχαριστώ πολύ αν και έχω ένα άγχος με το αν θα βρει το πεος μου ικανοποιητικό σίγουρα δεν έχει πιάσει άλλο, τι να κάνω;
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 00:19 @Sex
Ηδη της έχω πιάσει βυζια και κολο . Τώρα αν της φέρω το χέρι της στο πεος μου θα κομπλερει λογικά. Τι να κάνω;
Μήνυμα στις 19/1/2013 στις 23:20 @Sex
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με την κοπελα μου 1 μήνα. Φασωνόμαστε 2-3 φορές την εβδομάδα και είμαστε καλά. Σκέφτομαι να τις ακουμπίσω λίγο ( το μπροστινό ) έξω από τα ρούχα. Πώς να το κάνω; Είναι έτοιμη; ό,τι πληροφορίες έχετε θα ήταν καλό να μου τις πείτε. Είμαι 14. Ευχαριστώ πολύ. Πήγαινε στο θέμα: Δάκτυλο τον πρώτο μήνα |