Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 18:38 @Μηχανήματα
Πειτε μου καλες και φτηνες web καμερες. Δεν θελω να δωσω πανω απο 30 ευρω οποιος ξερει ας βοηθησει.
Πήγαινε στο θέμα: Web καμερα
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 09:56 @Sex
Καλημερα σε ολα τα μελη του ftou.gr Θελω να κανω μια ερωτηση που μαλλον θα ακουστει χαζη. Μεχρι ποσες φορες μπορει να χυσει συνεχομενα ενα αγορι;;; Εννοω να χυσει και χωρις να του πεσει να ξαναχυσει. Μην με κοροιδεψετε πολυ σας παρακαλω Πήγαινε στο θέμα: Χύσιμο χΔ
Μήνυμα στις 13/3/2013 στις 19:57 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτόν τον καιρό είμαι πραγματικά ΧΑΛΙΑ! Είχα μια σχέση, όμως επειδή έκανα πολλές μαλακίες αυτός έχασε πια την εμπιστοσύνη που μου είχε. Δεν μιλάμε εδώ και μερικές εβδομάδες και νιώθω απαίσια. Δεν είναι μόνο ότι τον δεν θέλω να τον χάσω αλλά και πως έχω μετανιώσει για όσα έκανα. Αυτός όμως επιμένει να λέει πως δεν με εμπιστεύεται. Στα μηνύματα που του στέλνω μου απαντάει πάρα πολύ ψυχρά και μια φορά που του ζήτησα να βγούμε δεν μου απάντησε καν! Είμαι απελπισμένη! Χρειάζομαι συμβουλές παιδιά! Πως να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του;;; Θα κάνω οτιδήποτε πραγματικά...
Πήγαινε στο θέμα: Χαμένη εμπιστοσύνη !!!SOS!!!
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 12:27 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά η σχέση μου με αυτόν έχει τελειώσει εδώ και καιρό
Πήγαινε στο θέμα: Ντροπές στην σχέση
Μήνυμα στις 10/2/2013 στις 13:04 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και λίγο καιρό θέλω κάποιον με τον οποίο είχα σχέση παλιότερα αλλά τα χαλασαμε γρήγορα (εγώ το επέλεξα)! Εδώ και 1 μήνα περίπου άρχισα να τον θέλω πάλι αλλά αυτός δεν είναι σε περίοδο που να θέλει και να μπορεί να κάνει σχέση. Πριν μια εβδομάδα περίπου μου αποκάλυψε πως τον θέλει και μια φίλη του και "φίλη" μου. Η κοπέλα είναι πανέμορφη, έξυπνη, γλυκιά και γενικά ΤΈΛΕΙΑ! Δεν είμαστε και κολλητές αλλά μιλάμε λιγάκι και έχουμε καλές σχεσεις! Γνωρίζονται πολλά χρόνια και αυτός ενω λέει πως θέλει εμένα δεν ξεκαθαρίζει τίποτα στην άλλη γιατί δεν θέλει να την στενοχωρισει. Η άλλη δεν ξέρει πως εγώ έμαθα πως τον θέλει αλλά ίσως να μην ξέρει πως τον θέλω και εγώ. Θέλω να μου πείτε συμβουλές για το πως θα τους απομακρυνω ή πως θα κάνω την άλλη να μην ενδιαφέρετε για αυτόν! Οποίος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: γκομενος και φιλη
Μήνυμα στις 6/2/2013 στις 00:34 @Sex
Βασίλη οι γνωριμίες απαγορεύονται στο ftou.gr
Πήγαινε στο θέμα: κωλος
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 16:12 @Sex
Μάλιστα! Ευχαριστώ παρά πολύ Κάποιος άλλος?
Πήγαινε στο θέμα: κωλος |