Μήνυμα στις 26/10/2013 στις 17:02 @Sex
Εσύ είτε ψεύτης είσαι είτε δεν ξέρεις να μετράς Πήγαινε στο θέμα: προβλημα
Μήνυμα στις 26/10/2013 στις 11:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είσαι 13 χρόνων ακόμα δεν μπήκες στην εφηβια ο οργανισμό σου ακόμα αναπτύσσεται και είναι λογικό το σπέρμα σου να μην είναι άσπρο και σε μεγάλη ποσότητα όπως στους πορνοσταρ. Αυτό που βγάζεις είναι προσπερματικα υγρά. Και εγώ στην ηλικία σου δεν έβγαζα σχεδόν καθόλου σπέρμα. Άρα μην ανήσυχηςΡίξε μια αποδεκτή αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: προβλημα
Μήνυμα στις 16/9/2013 στις 14:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν κάνετε σεξ απ τον κόλπο κανονικά και είσαστε όντος καθαρή όχι δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησης καμιά ασθένεια. Όμως αν κάνεις πρωκτικό σεξ σίγουρα εκεί μέσα υπάρχουν πολλά βακτηρία άρα σίγουρα υπαρχή περίπτωση να κόλλησης κάνα μικρόβιο. Και πάντα με προφυλακτικό διότι μην ξεχνάς μπορεί η κοπελιά να κόλληση μωρόΠήγαινε στο θέμα: σεξ χωρις προφυλαξη
Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 00:54 @Sex
Κοίταξε η ηλικίες που μπαίνει ένα αγόρι στην εφηβια είναι διαφορετικές, δηλαδή άλλη μπαινου γρήγορα στην εφηβια από τα 13-14 άλλη αργουνε πάρα πολυ. Εγώ για παράδειγμα είμαι 17 χρονών και από την τρίτη γυμνάσιου άρχισα να μπαίνω στην εφηβεία και αν με δεις τώρα ακόμα φενομε μικρός δηλαδή πολλά κορίτσια με περνάνε για μικρότερο επειδή έχω ακόμη αυτή την παιδική φάτσα xD Ουσιαστικά θα καταλάβεις ότι μπαίνεις στην εφηβια όταν αρχίσεις και βγάζεις τρίχες στο πέος και στης μασχάλες άλλα βασικά επειδή άργησες να μπεις στην εφηβια σίγουρα θα αναπτύσσεσαι μέχρι τα 20-22.
Πήγαινε στο θέμα: Eφηβια
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 16:19 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχάριστο παιδιά.. Μόλις έσβησα τον ίο του είπα του αδερφού μου που ξέρει από αυτά. To έπαθε και ένας φίλος μου παλιά άλλα αυτός δεν έκανε τίποτα και τώρα το pc του δεν λειτουργα..
Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω ότι έμπλεξα χωρίς λόγο?
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 12:46 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδιά σήμερα που ξανά ανηξα το λαπτοπ μου, μου έβγαλε πρώτη σελίδα αυτό πάλι.. Ε τότε το διάβασα όλο πρωκειτε για τη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης της κυπριακής δημοκρατίας ( είμαι κύπριος) και λέει ότι παραβίασα ορισμένους νομούς που δεν του θυμάμαι τώρα.. Και λέει οτι δεν πληρώσω το πρόστιμο τον 100 ευρώ τότε θα κληδωσουν για πάντα το λαπτοπ και θα με παρουν σε δηκαστηρια και κατι τετοια.Ελεγε επισης οτι πρέπει να πάρω κάτι κάρτες ucash των 100 ευρώ και να τους βάλω τους κωδικούς κάπου εκεί στην ιστοσελίδα. Και αυτό πρέπει να συμβεί σε λιγότερο από 42 ώρες.. Ένα άλλο που έχω προσέξει είναι ότι δεν είναι ιστοσελίδα άλλα είναι το ίδιο το πρόγραμμα που έχω κατάβαση. Εσύ Webmaster το έχεις ξανά πάθει? Τώρα που μου ζητά λεφτά απτό internet για πρόστιμο αρχίζω και υποπσιαζομαι ότι είναι μαλάκια και κάτι σαν κακόβουλος ιος και ότι άλλη θα πάρουν τα λεφτά ? Τι να κάνω για να σιγουρευτώ? Είμαι 17 ετών και ντρεπόμουν να δείξω τέτοιο πράγμα στους γονιούς μου θα νομίσουν ότι έκανα έγκλημα. Λέτε να κάνω format το laptop μου? Και αν περάσουν η 24 ώρες και το λαπτοπ δεν θα δουλεύει? Ποια είναι η γνώμη σας τη πρέπει να κάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω ότι έμπλεξα χωρίς λόγο?
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 05:26 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδιά πριν από λίγη ώρα ήμουν σε διάφορες ιστοσελίδες πόρνο και πάτησα σε ένα για να δω το video.. και μόλις πάτησα πάνω τότε από κάτω άρχισε και έκανε download κάτι. Εγώ υπέθεσα ότι είναι το video.. εε μόλις πάτησα πάνω στο αρχείο για να ανηξει μαύρισε η οθόνη του λαπτοπ και τότε άναψε η κάμερα και με έβγαλε φωτογραφία και μετά μου έβγαλε μια ιστοσελίδα ( που ξέχασα το όνομα της και προσπαθώ να την βρω ) και με είχε εκεί σε ένα τετράγωνο και έγραφε το ip μου την πολύ μένω και είχε την φάτσα μ σε εικονίδιο κλπ.. Και έγραφε από κάτω ότι ναι και καλά ότι κατηγορούμε ποινικά για παιδική πορνογραφία και τέτοια δεν θυμάμαι .Εγω αγχώθηκα εκείνη την ώρα και έκλεισα το λαπτοπ μου χωρίς να διαβάσω όλο. Γενικά η ιστοσελίδα από ότι μου φάνηκε είναι μιας υπηρεσίας διώξεις ηλεκτρονικοί εγκλήματος.. Τώρα φοβάμαι γιατί δεν έκανα και τίποτα και έχω την ιδέα ότι έμπλεξα και θα έρθουν σπίτι μου η αστυνομία να ελεξουν αν έχω αρχεία παιδικής πορνογραφίας η κάτι τέτοιο ενώ δεν έκανα τίποτα! Ρε παιδιά θέλω βοήθεια αν ξέρετε τέτοιες ιστοσελίδες η αν πάθατε κάτι παρόμοιο? Πιστεύεται ότι είναι κάτι σοβαρό? Κοίταξα τα downloads για να βρω το αρχείο και δεν το βρήκα? ίσος είναι κανένα αρχείο οπου παλιά περιείχε κάτι παράνομο και τον βρήκα αυτή και το 'κλείδωσαν'? Και οποίος μπαίνει είναι ύποπτος? Δεν κατάλαβα τι έγινε και ανησυχώ τώρα.. Ρε παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε αν ξέρετε τέτοιες ιστοσελίδες να μου πείτε και τι ακριβός κάνουν? Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω ότι έμπλεξα χωρίς λόγο?
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 00:47 @Κλάψιμο
Άκου κάνεις δεν είναι άσχημος η τουλάχιστο κάνεις δεν είναι άσχημος σε όλα τα άτομα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και γιαυτό μπορεί να αρέσεις σε κάποια κορίτσια. Αυτό που μόνο μπορείς να κάνεις είναι να βελτίωσης κάποιες από της ατελιές σου δηλαδή να πας γυμναστήριο να κάνει ωραίο σώμα, να φοράς ωραία ρούχα να αλλάξεις την εμφάνιση σου κτλ.
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Άσχημος !
Μήνυμα στις 30/5/2013 στις 19:46 @Flame
Ναι σωστά όμως αυτό που δίνει την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου λέγεται ψυχή και η ψυχή οπού είναι κάποια μορφή ενεργείας είναι αναλλοίωτη. Τότε όταν πεθάνουμε δεν χανόμαστε άπλα η υλική μας υπόσταση χάνετε. Δεν πρέπει να βλέπουμε τα πάντα μόνο από την πλευρα της επιστήμης γιατί σε αυτό το θέμα παίζει περισσότερος ρόλος η μεταφυσική Πήγαινε στο θέμα: Πεθαινουμε..Και μετα?
Μήνυμα στις 27/4/2013 στις 01:00 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδιά. Το πρόβλημα μου έμενα είναι ότι είμαι 17 χρόνων και φαίνομαι σαν να είμαι 14-15 χρόνω. Είμαι αρκετά μικροκαμωμένος στο πρόσωπο δεν έχω βγάλει γένη ακόμη. Ένταξη είμαι ψήλος (1.80-1.85) έχω βγάλει τρίχες στα γεννητικά όργανα και στης μασχάλες άλλα όχι και τόσες πολλές στο υπολοίπου σώμα. Γενικά μου δημιουργεί πρόβλημα στην αυτοπεποίθηση μου διότι βλέπω τους υπολοίπους συνομήλικους μου να έχουν γενιά και αυξημένη τριχοφυΐα.
Πήγαινε στο θέμα: Εφηβια και αναπτυξη |