Μήνυμα στις 24/1/2013 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια.. ειμαι 16 χρωνων και τα εχω με μια κοπελα στην ηλικια μου εδω και 7 μηνες ημουν ο πρωτος που προχωρησε ερωτηκα και η πρωτη για μενα...εχουμε περασει πολλα προβληματα ολων αυτοω τον καιρο... λιγα ψεματα τις ( οποιος αγαπαει συγχωρει) ενας πρωην της που γινοταν χαμος και μαζευε παρεα να με βαρεσει. αλλα ολα τα ξεπερασαμε και ημουν ευτιχισμενος. τον τελευταιο μηνα δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι δεν την αγαπαω. οτι δεν με νοιαζει τι κανει. ενω παιθενα γιαυτην. δν ξερω γιατι. καμια συμβουλη??
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ
Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 23:43 @Sex
Τιποτα βρε μην εισαι χαζουλα ;) :Ρ Πήγαινε στο θέμα: θα βοηθισει;
Μήνυμα στις 21/1/2013 στις 21:36 @Sex
ευχαριστω φιλε ετσι ακριβως πηστευω πως ειναι ;)
Πήγαινε στο θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 21/1/2013 στις 21:34 @Sex
Δεν χρειαζεται φοβο δεν ειναι κατι σοβαρο απλα καλο ειναι να το κοιταξει τωρα που εισαι μικρι μην περασει πολης καιρος ;) Πήγαινε στο θέμα: θα βοηθισει;
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 19:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:πηστευω πως πρεπει να μπει ολοκληρως για να μην πονας.. επεισεις καλο θα ηταν να πας σε κανενα γιατρο γιατι μπορει να μην εχεις καλη στυση(γυναικεια) πολλες γυναικες το παθενουν.. οταν μια γυναικα ερχεται σε επαφη με τον αντρα ο κολπος υγρενει και οι μυς σε αυτο το σημειο χαλαρωνουν για να μην πονατε.. οποτε για καλο και κακο κοιταξε το ;)Πήγαινε στο θέμα: θα βοηθισει;
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 19:12 @Sex
μα κοριτσια δεν 3 εως δευτερολεπτα μπηκα και πριν ειχα σκουπισει το πεος μου για διθεν προσπεραματικα υγρα κ μετα παλι ιδιο. και στο τελος μ επερνε πιπα 3 λεπτα για να τελιωσω υπαρχει δηλαδη προβλημα εγγυμοσυνης???
Πήγαινε στο θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 19/1/2013 στις 21:58 @Sex
Λοιπον για σας παιδια θελω να ενημερωθω για κατι σημερα ημουν με την κοπελα μου και ειχαμε καυλωσει και οι δυο ε και καταληξαμε στο να της τον βαλλω 2 με 3 φορες χωρις προφυλακτικο τον ειχα σκουησει πιο πριν και το τελος μου πηρε πιπα 3 λεπτα περιπου για να τελιωσω λετε να υπαρξει κανενα προβλημα? ευχαριστω πολυ! Πήγαινε στο θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 12/1/2013 στις 15:57 @Sex
οκ ειμαι αγορι και μπορει να μην ξερω πολλα αλλα καποτε ειχα διαβασει οτι το πρεπει να κανεις κολπικες πλησεις μ πρασινο σαπουνι Πήγαινε στο θέμα: φοβαμε και ντρεπομαι!
Μήνυμα στις 12/1/2013 στις 15:49 @Sex
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ;) Πήγαινε στο θέμα: ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΣΗΝΗ
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 21:41 @Sex
ενταξει σευαχαριστω παραα πολυ απλα το αγχος μου δεν παλευεται
Πήγαινε στο θέμα: ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΣΗΝΗ |