Μήνυμα στις 10/1/2013 στις 12:20 @Sex
16 ειναι ο μπεμπης μου, και ναι...του εχω ορμιξει πολλες φορες, αλλα τιποτα... και στοματικο του εχω κανει και τον εχω παιξει, αλλα σηκωνεται λιγο και μετα παλι γεια σας..... πες μου, τι αλλο να κανω????????????? θελω να κανω σεξ γαμωτη μου, αλλα δεν γινεται.... Πήγαινε στο θέμα: δεν κανω σεξ με τον δικο μου
Μήνυμα στις 10/1/2013 στις 12:17 @Sex
οντως το προβλημα ειναι εγκεφαλικο...σκεφτεσαι συνεχεια πως εχεισ αφτο το προβλημα και σου συμβαινει. πρεπει να το αποβαλλεις απ το μυαλο σου και να σκεφτεσαι πως ολα ειναι φυσιολογικα...αν πιστευεις σε κατι, τοτε συμβαινει στην πραγματικοτητα... μπορει το θεμα να ειναι μονο στο μυαλο σου, μια αυταπατη... απλα σταματα να σκεφτσαι αρνητικα, γιατι οτι σκεφτεσαι εντονα στην τελικη σου συμβαινει... αυτο το πραβλημα το ειχε και ο κολιτος μου, αλλα ηταν απ το αγχος... καλητερα πριν κανεις σεξ, πες στην κοπελα σου να σου κανει λιγο χαλαρωτικο μασαζ και προσπαθησε να συγκεντρωθεις στον στοχο σου...ξεκινειστε με πρωκατακτικα και μετα θα σου βγει απο μονο τοθ. απλα πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος σε αυτο που κανεις....δεν μπορεις να κανεις σεξ και να σκεφτεσαι την οικονομικη κριση... αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη, δεν πειραζει...απλα ξαναπρωσπαθησε...η πρωτη φορα παντα ειναι δυσκολη... μην το αφησεισ να σε παρει απο κατω, γιατι ειναι ολα στο μθαλο σου... δεν χρειαζεται να πας στον γιατρο, αν δεν το δουλεψεις μονος σου πρωτα...εξαλλου ο γιατρος δεν ειναι μαγος για να σου δωσει το μαγικο βιαγκρα...απλα θα σε συμβουλεψει....αρα, παλι μονος σου θα το παλεψεις....στο χερι σου ειναι και κυριως στο μυαλο σου..... καλη επιτυχεια!!!!! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση βοηθηστε αν μπορειται
Μήνυμα στις 10/1/2013 στις 11:35 @Sex
εχω σχεση 3 μηνες με ενα παιδι 2 χρονια μικροτερο μου και δεν κανουμε σεξ...εχω μιλησει με την κολιτη του και μου ειπε πως ηταν παντα ετσι....εχω κανει πολες προσπαθειες να το κανουμε, αλλα τιποτα....δεν του σηκωνεται καν.... δεν εχει καθολου στο μυαλο του το σεξ...μπορει να σκεφτεται οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο....του εχω κανει στριπτιζ, εχω φωρεσει σεξυ εσωρουχα, και αλλα διαφορα, αλλα δεν καταφερνω να πετυχω αυτο που θελω.... ρε αγορια, πειτε μου τι να κανω...δεν την παλευω αλλο και δεν θελω ουτε να χωρισω, ουτε να τον κερατωσω.....
Πήγαινε στο θέμα: δεν κανω σεξ με τον δικο μου |