Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 15:39 @Sex
Ναι όμως δεν θα πονάει καθόλου κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής???? Γενικά θα μπορώ να τον χώσω όλο χωρίς κανένα πρόβλημα????
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά (για αγόρια)
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 12:33 @Sex
Η αλήθεια είναι πως έχω πολλούς γνωστούς που άργησαν να χύσουν. Αλλά μη φοβάσαι είναι φυσιολογικό. Το να αργεις δεν σημαίνει ότι θα είσαι και στείρος. Το ότι θα χύσεις κάποια μέρα είναι σίγουρο. Ο μέσος όρος των αγοριών που ξεκινάν να χύνουν είναι 12-14. Αυτό βέβαια έιναι τελείως σχετικό. Εγώ για παράδειγμα ξεκίνησα να χύνω στα 10 μου. Ένα πρωί που ξύπνησα ήμουν μουσκεμένος και είχα όρεξη για γουτσου- γούτσου. Το έκανα και ξανάχυσα και μάλιστα πολύ. Ηρέμησε θα έρθει και η σειρά σου, δεν είναι ανάγκη να αφήσεις και καμία έγκυο από τώρα.
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 12:21 @Sex
Είμαι 17 ετών και φέτος το καλοκαίρι, που τελειώνω το σχολείο, λέω να βάλω μπρος στο θέμα sex διότι αισθάνομαι έτοιμος ψυχολογικά. Το μόνο θέμα που με τρομάζει είναι για το αν θα πονάω, Διότι όταν ανοίγω το πέος μου και το αγγίζω στο εσωτερικό του, είτε είναι όρθιο είτε όχι, πονάω. Δεν ξέρω είναι φυσιολογικό αυτό????? Θα υπάρχει πρόβλημα κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή????
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά (για αγόρια)
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 14:22 @Sex
Είμαι 17 και δεν έχω κάνει ακόμα sex. αλλά αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει το στοματικό. θέλω να πω εντάξει εμείς τα αγόρια λογικά ερεθιζόμαστε αρκετά, αλλά τα κορίτσια γιατί να θέλουν να κάνουν στοματικό. Θέλω να πω πως εγώ δεν βρίσκω καμία όρεξη να κάνω γλωσσομούνι. Το βρίσκω απίστευτα αηδιαστικό.
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο |