Μήνυμα στις 19/2/2013 στις 16:40 @Sex
η απλη εξεταση ουρων διχνει εγκυμοσυνη?
Πήγαινε στο θέμα: τεστ ουρων
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 18:57 @Sex
κοριτσια sos ξερει καμια αμα μπορεις να εισαι εγκυος και να εχεις περιοδο? ειχα ερωτικη επαφη πριν 2 μηνες και η περιοδος μου ερχοταν κανονικα δεν ειχα κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης αλλα η περιοδος μου εχει ακθυστερησει5 μερες να ανυσηχω? Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 18:45 @Sex
μπορει ολα αυτα σε συνδιασμο με την περιοδο να την εκτιναξαν υπομονη 4-5 μερουλες ειναι θα περασουν
Πήγαινε στο θέμα: περίοδος και.νεύρα
Μήνυμα στις 1/2/2013 στις 21:26 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα απο την στιγμη που χωρισανε και δεν εισαι εσυ η αιτια κατα την γνωμη μου μπορεις να συνεχισεις ακαθεκτος εεμ τωρα οσο για την κοπελα πιστευω πως θα δεσει το πραγμαΠήγαινε στο θέμα: τι πρέπει να κάνω?? :/
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 16:16 @Sex
αμα απολαμβανεις κατι δεν σκευτεσαι κατι αλλο οσο για το μεγεθος οχι δεν νομιζω να το καταλαβει με ενα αγγιγμα
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για κοριτσια
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 16:12 @Sex
ειχα ερωτικη επαφη τελευταια φορα 14 δεκεμβριου, στις 26 η περιοδος μου ηρθε κανονικα ομως τωρα εχω καθυστερηση ενω αυτον τον μηνα δεν εκανα κατι υπηρχε περιπτωηση τοτε να εμεινα εγκυος αλλα παρ'ολα αυτα η περιοδος μου τοτε να ηρθε κανονικα?
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 18:30 @Sex
τα καφε-κιτρινα υγρα πριν την περιοδο ειναι φυσιολογικα? συμβαινουν σε καμια? Πήγαινε στο θέμα: προς κοριτσια
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 22:55 @Sex
δεν νομιζω πως ακολουθεις καποια βηματα απλα κανεις αυτο που νιωθεις εκεινη την στιγμη και σε οδηγει και ο αλλος με τον τροπο του
Πήγαινε στο θέμα: στοματικος ερωτας
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 21:09 @Sex
ευχαριστω πολυ:) μακαρι θα ηρεμισω και θα περιμενω να δω
Πήγαινε στο θέμα: περιοδος
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 21:07 @Sex
ναι απλα τελειωσε στο στομα μου
Πήγαινε στο θέμα: στοματικος ερωτας |