Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 19:42 @Θ. Κλημεντίνη
Πες σε μια φιλη της να της πει πως νιωθει για εσενα ...
Πήγαινε στο θέμα: ΔΥΣΤΑΖΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 19:37 @Sex
οκ .. Thanks ... πολυ τι ρουχα ομως να βαλω??? δν ξερω
Πήγαινε στο θέμα: Κυριακη μονοι μας ...
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 19:06 @Sex
Ευχαριστω αρχαγελε εισαι ο μονος που βοηθησε χδ
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 19:04 @Θ. Κλημεντίνη
Κατα λαθος χδ ααaa και δν ειναι οι one Direction αλλα οι big time rush
Πήγαινε στο θέμα: Μου σπαει τα νευρα
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 22:23 @Θ. Κλημεντίνη
Μου αρεσει πολι ενα συγκροτημα και το αγορι μου βριζει ολη την ωρα τα αγορια σε αυτο .... Επειδη τα ζιλευει ... Μου σπαει πολυ τα νευρα ...... Αλλα δν ακουει καθολου ..... Επισης μερικες φορες οταν του λεω να σταματησει μετα δν μου δινει φιλακια ...τιποτα...
Πήγαινε στο θέμα: Μου σπαει τα νευρα
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 22:19 @Sex
Την κυριακη θα παω σπιτι του αγοριου μου και θα ημαστε για λιγο χρονικο διαστιμα μονοι μας στο σπτι του ... πειτε καμια ιδεα να κανω για τον εντυπωσιασω ...... Επισης δν θελω να ειναι και πολι χρονοβορα περιπου 15 λεπτα ...
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 22:16 @Sex
Ξερετε κανενα αλλο τροπο .... γιατι δν μπορω να παω στο δερματολογο μονη μου και στην μαμα μου δν λεω τα προσωπικα μου ... ασε καλυτερα αποκλιεται να της το πω ....καμια ιδεα ? Πήγαινε στο θέμα: φοβαμε και ντρεπομαι!
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 22:02 @Sex
Οταν ενωεις στοματικο ερωτα τι εκανες δηλαδη γιατι εχω και εγω σχεση και θελω να συνεχισουμε με το αγορι μου...
Πήγαινε στο θέμα: στοματικος ερωτας
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 17:21 @Sex
Γεια εχω και εγω το ιδιο προβλημα και θελω πολυ να με βοηθησετε ..... Α... ποσο χρονων ειναι το αγορι σου ? Εμενα ειναι 16 και εγω ειμαι στην ηλικια σου .. Πήγαινε στο θέμα: φοβαμε και ντρεπομαι! |