Μήνυμα στις 4/12/2013 στις 15:34 @Sex
φιλε και εμενα τοσο ειναι οι γονεις μου ..αλλα δεν ξερω αμα το κανουν
Πήγαινε στο θέμα: Profilaktika , kai goneis
Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 20:39 @Sex
γιατι να πας σε γυναικολογο?
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικολογος...
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 14:27 @Sex
και εγω εχω τραβηξει μαλακια με φιλους...ειμασταν 3 (14 χρωνον ειμασταν)εε ειμασταν σε σπιτι βλεπαμε τσοντες και τραβηξαμε μαλακια...εεε μετα ο ενας πηγε και τραβηξε τον αλλων για λιγο ..εγω δεν συμετηχα οι αλλη δυο το καναν
Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 12/7/2013 στις 18:27 @Sex
εμενα φοραει η αδελφη που ειναι 17 χρωνων ... φοραει συνηθως με κολαν πιστευω και για τους δυο λογος...οσο για την αλλη ερωτηση ε λογικα ξυρισμενες φοράν Πήγαινε στο θέμα: κιριος για τα κοριτσια
Μήνυμα στις 10/7/2013 στις 16:29 @Sex
γιατι θες τοσο πολυ να δεις πως ειναι? ...τελος παντων...πεστον οταν ειστε σπιτι σου οτι εχεις καυλες και θες να τραβηξεις μαλακια...ή τωρα το καλοκαιρι που υδρονουμε ευκολα πες τον να μπειτε μαζι για μπανιο(και αν σε πει γιατι πες τον γιατι δεν εχει πολυ ζεστο νερο)και στο μπανιο προσπαθησε να καυλώσεις
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με κολλητο
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 16:12 @Sex
Γεια σας ! ειμαι 14-15 χρονων θα παω 1 λυκειου...μιλαω με μια κοπελα και θελει να την γαμισω...αλλα δεν βρίσκω το μερος.σπιτι μου δεν γινεται γιατι ειναι οι γονείς μου συνέχεια,και σπιτι της δεν γινεται γιατι ειναι οι δικοί τις εκει...εχετε καμια ιδεα που αλλου μπορω ?
Πήγαινε στο θέμα: Μερος
Μήνυμα στις 16/5/2013 στις 12:05 @Sex
μην εχεις τετοια προβληματα mew-man τα αδελφια σου ποσο χρονών ειναι? Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμό και ομαδικό !!! |