Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 13:30 @Sex
Να σε καλά. Μακάρι. Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 13:28 @Μηχανήματα
Πρέπει να βρεις το αρχείο .exe το οποίο θα το αντικαταστήσεις με το όμόνυμο του μέσα στο φάκελο που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι.Βρες το αρχείο αυτό στο internet.
Πήγαινε στο θέμα: Crack για παιχνιδια PC
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 13:12 @Sex
Καλύτερα να τα βγάλεις για τον λόγο που σου είπα. Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 12:59 @Sex
Στην προκειμένη περρίπτωση...μην βάλεις τίποτα ζεστό στην κοιλιά σου γιατι θα χειροτερευσεις και θα κατεβάσεις περισσότερο αίμα.Ψάπλωσε με τα πόδια σε ένα ψηλότερο σειμείο απο το σώμα σου και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.Θα καλυτερεύσεις σε λίγη ώρα.
Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 12:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Έχεις πολύ αίμα;Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 07:55 @Μηχανήματα
Γεια σου φίλε. Πιθάνον είναι στα Usb Ports το πρόβλημα. Γράψε μου το μοντέλου το ποντικιού. Πήγαινε στο θέμα: Καινούριο ποντίκι-ήχος.
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 07:50 @Μηχανήματα
Γεια σου φίλε. Καταρχας: Η κάρτα είναι onboard ή συσκευή ξεχωριστή (σαν την κάρτα γραφικών); Αυτό το διαπιστώνεις βλέπωντας που έχει τις εξόδους/εισόδους πίσω στο κουτί ή πατώντας διπλό κλικ κατώ δεξια στις ιδιότητες ήχου. Αν είναι ξεχωριστή και όχι onboard πες μου το μοντέλο και την μάρκα. Λογικά δεν φταίει το pc αλλά δεν είμαι σίγουρος.Δοκίμασε άλλο ηχοσύστημα ή ακουστικά επίσης δες αν είναι καλά κουμπομένο το καλώδιο στην έξοδο....Κανε αυτά και βλέπουμε. Πήγαινε στο θέμα: Καρτα ηχου
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 07:37 @Sex
Αν και είναι πολύ παλιό το θέμα θα γράψω κάτι σημαντικό.Τα χείλη της γυναίκας έχουν ένα συγκεκριμένο σχήμα εκ γεννετής...Οι μόνες διαφορές που γίνονται είναι καθαρά ανατομικές κατά το πέρασμα των χρόνων όπως και στα υπόλοιπα μέλη του σώματος.Τώρα το μυστικό που κρύβεται στα εξωτερικά χείλη είναι το εξής.Το σχήμα μπορεί να αλλάξει σε μια γυναίκα αν απο μικρή ηλικία φοράει string και βάζει το κορδόνι ανάμεσα στα χείλη του αιδίου.Έτσι μπορεί απλά να μεγάλώσουν και να φένονται πιο "ξεχυλωμένα"...Αυτά απο μένα καλά να περνάτε και μην αγχώνεστε...
Πήγαινε στο θέμα: Ξεχείλωμα |