Μήνυμα στις 6/4/2014 στις 16:03 @Θ. Κλημεντίνη
Κατ'αρχάς, σε ευχαριστώ που μου απάντησες, και πιστεύω πως με βοήθησες ως έναν βαθμό! Από την μία, το θέμα είναι ότι είμαστε σε διαφορετικά χωριά (είμαι πρώην παιδί της πόλης! :P ), οπότε αυτό είναι δυσκολούτσικο... Από την άλλη, εδώ που είμαστε οτιδήποτε και να κάνεις το μαθαίνει πρώτα ο κόσμος και μετά εσύ ο ίδιος, οπότε αυτό είναι κακό από την μία γιατί και εμένα θα πουν πως πήγα να τους χωρίσω, και αυτήν θα την πουν τσούλα... Από την άλλη είναι καλό γιατί θα το μάθει πιο εύκολα ο άλλος! ;) Το θέμα είναι όμως πως από τότε που μετακόμισα έχω φάει ήδη 3(?) (μπορεί και 2!) φορές χυλόπιτα! Όχι ότι δεν βλέπομαι, αλλά γενικά είμαι και από πλευράς χαρακτήρα και από πλευράς (όχι πολύ!) εμφάνισης, λίγο κάπως... Και θα μου πεις τί εννοώ... Από πλευράς χαρακτήρα, είμαι λίγο μαλακάκος, και λίγο κάνω μαλακίες στην τάξη και γενικά! Από πλευράς εμφάνισης, το μόνο θέμα μου είναι ότι έχω λίγο πιο παχιά φρύδια από το κανονικό! Επίσης, είμαι αρκετά άπειρος στις σχέσεις, και αρκετά άπειρος σε φιλιά και τέτοια, αν και έχω κάνει γλωσσόφιλο! Αυτά! Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με κοπέλα...
Μήνυμα στις 6/4/2014 στις 10:07 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν... Γειά σας! Είμαι ο Δημήτρης, 16 (σχεδόν!), και πάω πρώτη λυκείου! Στο θέμα μας... Μου αρέσει μια κοπέλα, την λένε Ελένη, λίγο ασταθής χαρακτήρας, αλλά όμορφη! Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι τα έχει με άλλον... Τί να κάνω για να την προσεγγίσω? :( Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι φέτος μετακόμισα, και γενικά δεν έχω φίλους και δεν είμαι ιδιαίτερα δημοφιλής, οπότε μπορεί να την επηρεάζει και αυτό... :( Μια φορά που μιλήσαμε όμως μου λέει πως είμαι καλός χαρακτήρας( "Σε έχω κόψει εγώ!" μου λέει! :P ), αλλά την μία είμαστε και γαμώ τους φίλους, από την άλλη βριζόμαστε! :P Επίσης μου μιλάει για το αγόρι της και στάζει μέλι το στόμα της! :( Και τώρα έχω 3 άγχη... 1) Τί να κάνω για να την προσεγγίσω? 2) Πώς να κοινωνικοποιηθώ? 3) Το άγχος των εξετάσεων(κλασσικό, αλλά λίγο άσχετο με το θέμα μας! :P ) Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με κοπέλα...
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 14:46 @Sex
Φίλε, μην το πάρεις στραβά... Αλλά μπορεί να είναι και όγκος... Να πας να το ξανακοιτάξεις, κάνοντας ένα γενικό check-up... Σου εύχομαι να μην είναι τίποτα...
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις
Μήνυμα στις 2/1/2014 στις 12:31 @Θ. Κλημεντίνη
Κατ'αρχήν μην είσαι ντροπαλός! Και εγώ ήμουν και με βοήθησε ένας φίλος μου, να το ξεπεράσω αυτό! Μου είπε να έχω πάντα στο μυαλό μου πως και να φάω χυλόπιτα, είναι 1 χυλόπιτα! Τίποτα το τρομερό τίποτα το σπουδαίο! Επίσης μου είπε πως, για να προσεγγίσω μια κοπέλα, ή θα πρέπει να είμαι απότομος δηλαδή("Έλα'δω μωρή! Σε γουστάρω τρελά! κλπ ή πιο ευγενικά), ή θα πρέπει να είμαι ρομαντικός δηλαδή(αφήνω λουλούδια κρυφά κλπ, και μετά από 3-4 φορές πάω και της λέω: "Κοίτα τόσο καιρό σου αφήνω λουλούδια, και αν σε πειράζει να το σταματήσω") εδώ φίλε μου αν σου πει πως της αρέσει τότε βγάζεις ένα λουλούδι (που το είχες κρύψει από πριν!) από το μπουφάν σου! Εκεί την έχεις στείλει την κοπέλα! Αυτή είναι η δική μου άποψη, και πίστεψέ με έχω δει αποτελέσματα! Αν και τώρα τελευταία καψουρεύτηκα μία, και δεν έπιασε η μέθοδος απότομα, αλλά η άλλη μέθοδος(η ρομαντική!), έχει ελπίδες! ;) ;) Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με κοριτσια
Μήνυμα στις 2/1/2014 στις 12:21 @Sex
Βασικά, κατά την γνώμη μου το φάσωμα, χωρίζεται σε 3 κατηγορίες: 1ου βαθμού: Φιλιά, Χάδια, Χουφτώματα 2ου βαθμού: Φιλιά, Χάδια, Χουφτώματα, Διέγερση γεννητικών οργάνων, Τρίψιμο 3ου βαθμού: Φιλιά, Χάδια, Χουφτώματα, Διέγερση γεννητικών οργάνων, Τρίψιμο, Στοματικός (Πέους - Αιδοίου) Τώρα εσύ ότι από τα 3 θες! Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για το πως είναι το φάσωμα και προσπάθησα να την πω όσο πιο απλά γινόταν! Ότι θες κάνε! Αν σε κάλυψα κάνε αποδεκτή! :) :) :) :) Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 2/1/2014 στις 12:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου! Αφού θα ολοκληρώσετε, έτσι κι αλλιώς θα σκιστεί ο υμένας! ;) Οπότε, τί να σκιστεί από δάχτυλο, τί να σκιστεί από το σεξ!Καταλαβαίνω πως έχεις άγχος, αλλά θα σου δώσω μία συμβουλή! Όταν θα της βάζεις δάχτυλο (που έτσι κι αλλιώς θα σε βοηθήσει να την υγράνεις και να την ανοίξεις έτσι ώστε να μην πονέσει τόσο), να προσέξεις! Γιατί μόλις της βάλεις δάχτυλο σε μια στιγμή θα νιώσεις κάτι σκληρό... Εκεί μην προχωρήσεις γιατί αν προχωρήσεις θα σπάσει ο υμένας! Οπότε πρόσεξε! Τώρα όσον αφορά ότι πονάει, προσπάθησε με λιπαντικό... Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο! Αν σε κάλυψα κάνε αποδεκτή! :) :) Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα και παρθενιά
Μήνυμα στις 31/12/2013 στις 12:00 @Sex
τί λες μωρέ? όταν την χύσει έξω είναι σχεδόν αδύνατον να μείνει έγκυος! και γενικά, όταν δεν χύνει μέσα δεν υπάρχει κίνδυνος! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Επειγον! πιθανοτητα εγκυμοσυνης;;
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 16:22 @Sex
παρακαλώ! :P :)
Πήγαινε στο θέμα: Επειγον! πιθανοτητα εγκυμοσυνης;;
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
Θα σου απαντήσω εγώ! Λοιπόν εκεί που την χουφτώνεις στον κώλο κλπ, θα αρχίσεις να παίζεις με το αιδοίο της! Καύλωσέ την, και μόλις δεις πως έχει καυλώσει έχεις 2 επιλογές: 1)Δώσε του να καταλάβει! ;) ;) 2)Άφησέ την στα κρύα του λουτρού! Την επόμενη φορά θα σου χυμήξει αυτή και θα κάνετε και γαμώ τα γαμήσια! ;) ;) Btw... Μπορεί να είμαι άπειρος, αλλά ξέρω πολλά! ;) ;) Πήγαινε στο θέμα: Φάσηη |