Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 21:58 @Sex
Λεπτή αλλά όχι κόκαλιάρα...Μέικ απ ελάχιστο ή καθόλου... Επειδή είσαι στο Γυμνάσιο να ξέρεις 3 πράγματα ... 1)Στο γυμνάσιο ισχύει το εξής:Βυζιά>Κώλος 2)Μην τα φτιάχνεις με άλλον ανα εβδομάδα γιατί θα σε πουν πουτάνα...3)Μην το παίζεις μουνάρα κι έτσι... Αποδεκτή αν σε κάλυψα ...Ψόφα αν όχι (πλακίτσα) Πήγαινε στο θέμα: τι θελει ενα αγορι?
Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 21:51 @Διάφορα
Παιδιά μια ερώτηση... Πότε βγάλατε πρώτη φορά γένεια ???Και πώς ξυριστήκατε ?? (εννοώ μηχανή η ξυραφάκι)
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα(Κανονικό)
Μήνυμα στις 28/9/2013 στις 20:44 @Sex
Απ' όσο ξέρω μόνο στην Ευελπίδων θέλουν πάνω από 1 80κάτι ...Για το ΣΣΑΣ δεν νομίζω...Για σιγουριά δες εδώ Κάνε αποδεκτή αν σε κάλυψα
Πήγαινε στο θέμα: Στρατιοτικές σχολές
Μήνυμα στις 24/9/2013 στις 19:58 @Sex
Ίσως όμως ο τύπος να είναι αριστερόχειρας Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι μαλακιας!!
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 13:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν ήσουν μικρότερος, ο πόνος στη βάλανο θα ήταν φυσιολογικός...Συμβαίνει όταν δεν υπάρχει επαφή με τον "έξω κόσμο"...Ίσως και στην περίπτωση σου να συμβαίνει το ίδιο,ειδικά αν δεν έχεις κάνει ποτέ σεξ.Για έναν μήνα,όταν κάνεις ντούς, να βγάζεις αν μπορείς το κεφαλάκι σου έξω και να το βρέχεις.Στην αρχή με λίγη πίεση και όσο πάει με πιο πολλή πίεση ...Άν δε γίνεις καλύτερα ρώτα κάποιον ειδικό. Το πρόβλημα με το πετσάκι εμφανίζεται συχνά,δεν είναι ανησυχητικό αλλά ίσως να χρειάζεται κάποια επέμβαση..Για να έχεις καλύτερη επίγνωση του θέματος ρώτα κάποιον ουρολόγο-ανδρολόγο. Κάνε αποδεκτή αν σε κάλυψα ωστε να μπορέσω να απαντάω και σε άλλους ! Ευχαριστώ !! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα πεους πετσακι/ βαλανος
Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 11:45 @Sex
Δεν είναι τίποτα .. απλά δεν έχει πολύ σπέρμα για να πεταχτει ....Ίσως να τραβάει καμιά μαλακία πριν και δεν μπορεί να φύγει με ταχύτητα για να πεταχτέι ...Πες του να μην τραβάει μαλακία πριν (αν το κάνει) για να δείτε αν είναι αυτό το πρόβλημα ... \ Κανε αποδεκτή αν σε κ΄΄αλυψα Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση του αγοριού μου
Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 09:31 @Διασκέδαση
Λοιπόν...Είναι απλό ...Όταν μπεις στο αεροδρομιο μπροστά (συνήθως στα 5-10 μ. )είναι το Check in θα δώσεις διαβατήρια κτλ. και αν θελεις προερετικά βαλίτσα ...θα σου δώσουν την καρτα επιβήβασης(Boarding Pass) ΜΗΝ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΙΣ - ΣΚΙΣΕΙΣ ...θα προχωρήσεις και για να μπεις στο χώρο τωv Duty Free θα υπάρχει ένας ελεγκτής που θα σου ζητήσει το Boarding Pass...εκει μπορεις να κανεις και ψώνια ..μετά κατευθύνσου προς την έξοδο που δείχνει το εισητήριο.....Οταν ερθει η ώρα που ανοιγει η πύλη Θα δώσεις το Boaeding Pass σου και θα μπεις στο αεροπλάνο ... Κάνε αποδεκτή αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: αεροπορικο ταξιδι
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 13:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κάθε φορά που κάνεις ντους κατέβαζε το πετσάκι και ρίχνε ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ...Κάνε την κίνηση του αυνανισμου (πανω κατω) για να καθαρίσει η περιοχή... Αν θέλεις βάλε και λίγο μπεταντίν για πλήρη απολύμανση ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μη βάλεις σαπουνι , σαμπουαν κτλ... Θα τσούζει πολύ αν βάλεις σαπούνια ...Κάνε αποδεκτή αν σε κάλυψα και ΚΑΛΟ ΠΛΥΣΙΜΟ !! Πήγαινε στο θέμα: ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΕΟΥΣ
Μήνυμα στις 30/8/2013 στις 10:15 @Sex
2 συμβουλές.. 1) όταν η φιλόλογος παραδίδει μαθημα την ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ 2)Μη χαλάς άσκοπα μηνύματα Λοιπον.. Κι εγώ στην ίδια μοίρα με εσένα είμαι........ Δεν έχω χύσει ακόμα ... Η κατάσταση λέγεται καθυστερημένη εφηβεία .. Μην αγχώνεσαι... Το κεφαλάκι είναι φυσιολογικό ....φταίει ότι δεν έχει επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον...... όταν μπαίνεις στο μπάνιο τράβα το κάτω ... θα μαλακώσει σιγά σιγά και μετά δεν θα νιώθεις τίποτα... Κάνε αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: χυσυ
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 09:21 @Sex
Οχι ρε .. ο καθένας το δικό του... με φίλους το έχω κάνει ... αν κάναμε κάτι παραπάνω ...ναι τότε θα ήταν αδερφίστικο
Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ |