Μήνυμα στις 11/2/2013 στις 20:54 @Διάφορα
ρε παιδιά έχει ο φίλος γενέθλια την άλλη εβδομάδα και θέλω να του αγοράσω πούρα αλλά πραγματικά δεν εχω ιδέα ούτε τι να ζητήσω ούτε που σε μινι μαρκετ λογικά? για πείτε καμιά μάρκα τιμή τι παίζει γανικότερα...
Πήγαινε στο θέμα: πουρα
Μήνυμα στις 27/1/2013 στις 21:51 @Sex
αυτο αφορά περισσοτερο τα αγόρια σας αρεσει τα κοριτσια να εχουν piercing και αν ναι...που?(εγω έκανα προσφατα στο φρίδι )
Πήγαινε στο θέμα: piercing!
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 13:32 @Sex
περίπου 14-15 agamemnona... νομίζω έχετε δικιο αν το ήθελα πραγματικά δεν θα το σκεφτόμουν τοσο πολύ :)
Πήγαινε στο θέμα: μήπως είναι νωρίς?
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 04:13 @Sex
hi!Καταρχήν μπράβο για το site σας έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και εμένα...Λοιπόν εγώ είμαι 15.5 χρονών και έχω μια σχέση εδώ και 1.5 μήνα με τον φίλο μου έχουμε κάνει όλα τα "πρωκαταρκτηκά"και έχει πέσει μια σηζητησούλα για το θέμα σεξ (ολοκληρωμένο) εμένα θα είναι η πρώτη μου φορά αλλά και του φίλου μου,δεν μπορώ να πω ο,τι δεν θέλω και με πιέζει τρελά είναι λίγο νωρίς αν και δεν έχει ηλικία αυτό, βέβαια είμαστε λίγο καιρό μαζί και ίσος το μετανιώσω αλλά και θέλω και δεν θέλω ...ξερω ο,τι θα αναρωτιαίστε που με βρήκανε με αυτά που λέω αλλά όπως καταλάβατε είμαι πολύ μπερδεμένη ... Πήγαινε στο θέμα: μήπως είναι νωρίς? |