Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 11:03 @Sex
Όχι εγώ τουλάχιστον άρχισα να χύνω μετά τα 14-15
Πήγαινε στο θέμα: Από ποια ηλικία τον παίζεται?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 00:35 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν είμαι λίγο ρομαντικός λίγο ιππότης λίγο μαλακοκαύλης δεν ξέρω πως να με περιγράψω. Διότι πριν να τα ρίξω σε μια πριν να την πιάσω και της χώσω την γλώσσα μου στο στόμα της θέλω να την γνωρίσω πρώτα θέλω να με εμπιστευτεί θέλω να είμαι το καλο παιδί που είχε ως αποτέλεσμα να με περνάνε για φίλο τους και όταν τους έλεγα για κάτι παραπάνω έτρωγα πόρτα και μετά έπρεπε σαν καλός μαλάκας να ανεχτώ να τις βλέπω και με άλλους που τους φερόντουσαν λες και είναι σκουπίδια. Για πολλά χρονια (6) είχα μάθει να ζω με αυτό και να συμβιβάζομαι αλλα πλέον έχω φτάσει στα όρια m να είμαι ο μαλάκας της παρέας που είμαι εκεί και στηρίζω και σε αντάλλγμα με το που βρούν γκόμενο να τρώω και το γράψιμο (εννοείται πως μετά γίνομαι και εγώ καπνός) και στην τελική η κρυφή μου αλήθεια είναι ότι γουστάρω να έχω ένα τρόπαιο να την προσέχω να την γυαλίζω και να μου ανήκει και να λέω από εδώ η κοπέλα μου όχι η φιλί που της την έπεσα και έφαγα άκυρο γιατί ήμουν πολύ καλός για εκείνη. Κούρασα θα μπορούσα να γράφω και αλλα για την κατάσταση μου. Τι να κάνω ρε παιδιά έχω απελπιστεί. Πήγαινε στο θέμα: Φίλος με όλες ε δεν γίνεται
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 00:18 @Sex
Είχα διαβάσει σε μια ερευνα ότι οι άντρες μπορεί και να μην θυμούνται από πια ηλικία αυνανίζονται. Ανήκω σε αυτήν την κατηγορια αντρών δεν θυμάμαι ποτε ξεκίνησα αλλα θυμάμαι το ότι μου άρεσε να τον τρίβω επάνω στα σεντόνια ,όπου έβρισκα βασικά, καθότι δεν ήξερα να τον παίζω θα ήθελα να ακούσω και οι υπόλοιποι εάν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Πήγαινε στο θέμα: Από ποια ηλικία τον παίζεται?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 00:16 @Sex
Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης αλλα οι γιορτές με κράτησαν μακριά από το pc. @tragical του έτριβα το πέος πάνω από το παντελόνι του @Gray σε μια τέτοια περίπτωση φοβάμαι τον κοινωνικό αποκλεισμό και δεν γουστάρω και να κρίνω το ποιος είμαι μου αρέσει η ειλικρίνεια και όταν έχω ένα μυστικό γίνομαι νευρόσπαστος. Με προβληματίζει μήπως τελικά οδεύω σε έναν δρόμο που δεν θα είμαι ολοκληρωμένος σαν άτομο (εάν είμαι με γυναικα) και βρεθώ κάποια στιγμή στην ζωή μου να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο για τις επιλογές μου μήπως καταπιέζω κάτι μέσα μου. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay?
Μήνυμα στις 1/1/2013 στις 20:24 @Sex
Αυτό είναι το πρώτο από τα δυο θέματα που θέλω να ανοίξω. Φοβάμαι ότι είμαι gay όχι γιατί έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους αλλα λόγο του κοινωνικού αποκλεισμού και λόγο του επαγγέλματος που κάνω. Πως μου μπήκε η ιδέα? Στα 16 μου είχε έρθει ένα φιλαράκι σπίτι που τον παίζαμε παρέα ε μια μέρα επειδή είχε κόσμο σπίτι βάλαμε τσόντα αλλα επειδή φοβόμουν την κλείσαμε αλλα εγώ είχα καυλώσει έτσι ξεκίνησα να του τον τρίβω και να τρίβω και τον δικό μου μέχρι να τελειώσω εκείνος δεν αντέδρασε και ούτε το συζητήσαμε ποτε. Η ουσία του θέματος έχω φτάσει 20 χρόνων έχω πάει με κοπέλα επανελημένως αλλα πολλές φορες εξιτάρομαι περισσότερο όταν τον παίζω να σκέφτομαι εκείνη την φάση ή να βάζω να βλέπω gay τσόντες δεν ξέρω ίσος να μου αρέσει το απαγορευμένο, είναι η πρώτη φορα που μιλάω για αυτό θα ήθελα την γνώμη σας. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει τίποτα άλλο, πάνω σε αυτό, και με φοβίζει λίγο να ανοιχτώ και να δοκιμάσω γιατί όπως λένε και οι μεγαλύτεροι εάν δεν έχεις δοκιμάσει δεν μπορείς να ξέρεις. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay? |