Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 17:48 @Sex
πραγματικα ειναι επειδη δεν εχεις βρεθει σε αυτη την κατασταση. Γιατι ουσιαστικα με την ιδεα αιδιαζεις. οταν θα εχεις την κοπελα και θα θες να την ευχαριστησεις θα την παρακαλας..
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 17:36 @Sex
κοριτσια καταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. το εχω σκεφτει να παω στον γιατρο με την μαμα μου φυσικα γιατι δεν μπορω να της πω θελω να παω μονη μου αλλα φοβαμαι μην ειναι κατι κακο. δεν φαινεται να σπαει ειναι σαν ενα μπαλακι μεσα στο δερμα. πριν δυο χρονια ειχα ξαναβγαλει κατι τετοιο ισως και πιο μεγαλο,αλλα τοτε δεν ειχα αρχισει ακομη τις σεξουαλικες σχεσεις,και μου ειχαν δωσει μια αντιβιωση και περασε
Πήγαινε στο θέμα: κατι σαν εσωτερικο σπυρακι
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 00:05 @Sex
εχω κατι σαν εσωτερικο σπυρακι στο εφήβαιο (το εξω εξω του γυναικειου οργανου) δηλαδη οχι μεσα αλλα εξω στο δερμα..ειχα βγαλει και παλιοτερα αλλα ειχα παρει αντιβιωση και ειχε εξαφανιστει..τωρα αυτο τοχω αρκετο καιρο και δεν εχει φυγει..ισως και να μεγαλωσε λιγο..δεν ποναει μονο αμα το πατησεις λιγο...ξερετε τι μπορει ναναι? θα μπορουσε ναναι κατι σοβαρο?
Πήγαινε στο θέμα: κατι σαν εσωτερικο σπυρακι
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 18:47 @Sex
Ναι θελω να παω σε γυναικολογο αλλα θελει και 60 ευρω ρε παιδια..και επισης οταν πηγα νοσοκομειο για την ουρολοιμωξη εκανα εξετασεις αιματος...και εκεινη την μερα ειχα πεθανει απτο αγχος μου μηπως εβρισκαν οτι ειμαι εγκυος..αλλα μου ειπαν οτι ειχαν βγει καλες οι εξετασεις..αμα ημουν θα το ειχε δειξει??
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη?
Μήνυμα στις 1/1/2013 στις 18:13 @Sex
καλησπερα! πριν απο ενα μην εκανα ουρολημωξη και τωρα εχει να μου ερθει περιοδος απο τις 12 νοεμβριου. ειχα κανει σεξ με το αγορι μου χωρις προφυλακτικο και αυτη τη στιγμη φοβαμαι παρα πολυ. εχω πρησμενο στηθος και νιωθω την κοιλια μου φουσκωμενη τα οποια βεβαι ειναι σημαδια περιοδου αλλα και εγκυμοσυνης. δεν ειχα ποτε σταθερο κυκλο αλλα τωρα εχει αργησει αρκετα. Μ ια φιλη μου μου λεει οτι ειναι λογω της ουρολοιμωξης εσεις τι ξερετε? θα μπορουσε να επιρεασει την περιοδο μου αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη? |