Μήνυμα στις 22/12/2012 στις 13:46 @Ftou.gr admin
θελω να διαγραψω ενα θεμα που εχω γραψει στο φόρουμ . τι πρεπει να κανω??
Πήγαινε στο θέμα: διαγραφη θεματος
Μήνυμα στις 21/12/2012 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
ειναι απλο παρ΄την τηλεφωνο και πες της να βγειτε .... να προσπαθησεις να μη το γυρνας στο φιλικο και πες της το στα ισια οτι την γουσταρεις και οτι θελεις να τα φτιαξετε!
Πήγαινε στο θέμα: την θελω, κολονω
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 14:35 @Flame
τι γνωμη εχετε για την καταστροφη του κοσμου?
Πήγαινε στο θέμα: καταστοφη
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 14:25 @Διασκέδαση
επισης πολυ ωραιο τραγουδι ειναι το summer wine μπορει να μην ειναι καινουργιο αλλα ειναι απο τα καλυτερα!!
Πήγαινε στο θέμα: CD-Tραουδια
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 21:22 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνω απολυτα μαζι σου γι αυτο κι εγω τοτε δεν ειχα δωσει σημασια .... και το αλλο που μου λες να βαλω να με βοηθησει ο φιλος μου δεν γινεται γιατι εχω τσακωθει μαζι του!
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευτηκα αλλα...
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 16:23 @Θ. Κλημεντίνη
είμαι ερωτευμένη με κάποιον αλλά δεν ξέρω αν αυτός με θέλει!!τον γνωρίζω χρόνια γιατί έχουμε κοινούς φίλους.αυτός πριν 2 χρόνια είχε βάλει έναν κοινό μας φίλο να με ψαρέψει αν τα έχω με κάποιον και αν θα ήθελα να τα φτιάξω μαζί του. επίσης κάθε φορά που τύχαινε και συναντιόμασταν με κοίταζε συνέχεια αφού το είχε καταλάβει και η παρέα μου.τέλος πάντων εγώ τότε ήμουν 15 κι αυτός 20 .εγω τότε δεν είχα δώσει πολυ σημασία στο θέμα κι έτσι ο κοινος μας φιλος σταμάτησε να με ζαλίζει.αυτος μετακόμισε και γυρισε πριν 2 μηνες ετσι τωρα τον βλέπω συχνά μπορω να πω συχνοτερα απο τοτε και εχει αρχισει να μου αρεσει!επισης συνεχιζει να με κοιταει!! το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν με θελει και εχω ακουσει οτι εχει κοπελα ... τι να κανω???
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευτηκα αλλα...
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 15:58 @Θ. Κλημεντίνη
προσφατα ακουσα κατι που με προβληματισε . η καλυτερη φιλη τησ ξαδερης μου εκανε παρεα μαζι της μονο και μονο για να της παρει το αγορι της ... οταν το καταλαβε ηταν πια αργα ... καταλαβα οτι στις μερες μας δεν μπορεις ουτε την φιλη σου να εμπιστευτεις τι λετε??
Πήγαινε στο θέμα: φιλοι .... |