Μήνυμα στις 31/12/2012 στις 22:05 @Μηχανήματα
παιδια εχω προβλημα.. πηγα να κανω ενημερωση λογισμικου απο το pc companion για το κινητο μ xperia neo v αλλα για καποιον λογο το κινητο οταν ανοιγει μ βγαζει ενα περιεργο σημα και κλεινει.. δενε χω προσβαση στα αρχεια ουτε τιποτα.. εχω την εντυπωση οτι α. η μπαταρια ηταν κατω απο 50% και μ ειπε οτι δν ειναι ασφαλη αν δν εχω μπαταρια αλλα συνεχισα την ενημερωση η β. κολλησε η ενημερωση στην μεση και τα κλαταρε.. βοηθιστε με παιδια.. ειναι πολυ σημαντικο.. ειναι και καινουργιο κινητο.. τι να κανω? Πήγαινε στο θέμα: xperia neo v μαλλον χαλασε
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 22:11 @Θ. Κλημεντίνη
χαχα οντως... εγω λεω να κανεις αυτο που σου προτεινα θα πιασει Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενος με...δυο
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 22:10 @Μηχανήματα
τωρα εισαι ασφαλης πιοστευω.. απλα αλλαξε κωδικους σκυπε και φβ και προσεχε..
Πήγαινε στο θέμα: Εδωσα κωδικο teamviewer...Και τωρα???
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 22:07 @Διασκέδαση
εξταση τεαμ λυρικη καταιγιδα sanjuro να την προσεχεις david guetta memories μαχαιριτσας ειναι το γελιο σου σαβοπουλος να με προσεχεις 4 non blondes whats up ladose μην χαλιεσαι πλεον linkin park new divide linkin park numb florida whistle dan wilson breathless oasis wonderwall oasis whatever μ αρεσει να μην λεω πολλα υπογεια ρεματα εκεινη δεληβοριας liquido narcotic daughtry what about now δεν ξερω τι μουσικης ακους σου ειπα απο ολα εμενα μ αρεσουν πολυ ελπιζω και εσενα ;) Πήγαινε στο θέμα: CD-Tραουδια
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 23:25 @Sex
αυτο δεν το ξερω να το απαντισω.. αλλα ελπιζω να σε καλυψα στο αλλο θεμα..
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα αρχιδιων, προφυλακτικα
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 23:23 @Θ. Κλημεντίνη
μπορεις να τα εχεις και με τις δυο παραλληλα.. αν δεν γνωριζονται μεταξυ τους και δεν εχουν πολους κοινους φιλους τοτε δεν νομιζω να το καταλαβει η κοπελα σου.. ασε που τωρα με τα διαβασματα θα ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να το καταλαβει.. καντο ετσι και βλεπεις μετα πως παει και πια θελεις... προσεχε μην το καταλαβει καμια απο τις δυιο ομως.. εκτος και αν αποφασισεις απο πριν ποια θες... αλλα πρεπει να σιγουρεψεις (οπως ειπε ο φιλος) οτι η αλλη θελει σχεση... γτ μπορει να μεινεις μονος.. ελπιζω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενος με...δυο
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 23:14 @Μηχανήματα
Κατα πασα πιθαοτητα ναι! κανε μια καλη αναζητηση και θα βρεις καλες προσφορες
Πήγαινε στο θέμα: προσφορες χριστουγεννων
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 23:10 @Μηχανήματα
κοιτα τους κωδικους δυσκολο να τους εμαθε γιατι εισουν ηδη στο φασεμπουκ και αυτος απλα εβλεπε οτι εβλεπες και εσυ! αλλαξε τους για καλο και για κακο! παντως ειναι πολυ επικυνδινο γιατι μπορει να σου παρει οτι στοιχια θελει απο τον υπολογιστη...
Πήγαινε στο θέμα: Εδωσα κωδικο teamviewer...Και τωρα???
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 23:07 @Sex
εγω σου προτεινω να μην τις ξυρισεις αλλα αν δεν θελεις ξυραφακι μπορεις να τις κανεις με ψαλιδι.. οσο για το προφυλακτικο παρε durex ειαι τα πιο ασφαλη!! το πως το βαζεις ειναι ευκολο θα το βρεις μολις τα παρεις
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα αρχιδιων, προφυλακτικα
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 23:04 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:the speed 1994 νομιζω αυτην λες ;)Πήγαινε στο θέμα: ΤΑΙΝΙΑ |