Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 15:21 @Θ. Κλημεντίνη
Αν γίνετε ας με βοηθήσει κάποιος!!
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια για μία φίλη!!
Μήνυμα στις 19/2/2013 στις 21:12 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για την απαντησή σου!! Αν γίνετε ας πει και κάποιος άλλως την γνώμη του λίγο πιο αναλυτικά :) Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια για μία φίλη!!
Μήνυμα στις 19/2/2013 στις 17:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχήν καλησπέρα!!! Στο θέμα μας, είμαι 17ετών και μία φίλη μου (την οποία παρεπιπτώντος την γουστάρω) έχει το εξής θέμα. Μου είπε σήμερα, ότι εδώ και 2-3μέρες, ένας 22χρονος τις στέλνει συνεχώς μηνύματα του τύπου 'τι κάνεις??' 'είσαι πολύ όμορφη' και λοιπά, και έρχετε σε δύσκολη θέση. Την πρώτη φορά του απάντησε, αλλά τώρα τον γράφει κανονικότατα. Είναι προφανές ότι αυτός κάτι θέλει να κάνει μαζί της, αλλά αυτή δεν θέλει. Τη λύση θα προτείνατε?? Υπάρχει τρόπος να μην γίνετε να δέχετε μηνύματα και τηλεφωνήματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ή μήπως πρέπει να του μιλήσει και να του ξεκαθαρίσει την θέση της?? Σας παρακαλώ βοηθήστε!! Υ.Γ Η φίλη μου είναι επίσης στην ίδια ηλικία, και μάλιστα ίδια τάξη, ίδιο τμήμα. Υ.Γ2 Με τον τύπο γνωρίζετε μέσω κοινών παρέων από πολύ παλιά. ΥΓ3:Μήπως επειδή την γουστάρω κιόλας, θα έπρεπε να την αντιμετοπίσω αλλιώς?? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :) Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια για μία φίλη!!
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 17:29 @Θ. Κλημεντίνη
Και εγώ είμαι πάνω κάτω στην ίδια περίπτωση, (και ίδια ηλικία). Θέλω πολύ να ερωτευτώ (είμαι ερωτεθμένος βασικά) αλλά δεν τολμώ να κάνω το βήμα. Ούτε εγώ είχα ποτέ σχέση, και νιώθω την ανάγκη να το συμβεί αυτό, τόσο πολύ, που και μένα με αγχώνει κιόλας
Πήγαινε στο θέμα: Έντονος Προβληματισμός
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 00:32 @Κλάψιμο
Καμιά βόηθεια παιδιά?? Είμαι ερωτευμένος :/
Πήγαινε στο θέμα: Προβλήματα
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 17:33 @Θ. Κλημεντίνη
Αν είσαι σε επάρχια έχεις πιθανότητες...αν είσαι σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη δύσκολα :/
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να τον ξανα δω οπωσδηποτε..
Μήνυμα στις 10/1/2013 στις 11:04 @Κλάψιμο
Ας πει και κανάς άλλος την αποψή του παιδιά!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλήματα
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 17:25 @Κλάψιμο
Σε ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου! Στο θέμα του σχολείου με καθησύχασες κάπως, αλλά ίσως να ήθελα λίγο παραπάνω βοήθεια στο θέμα με την κοπέλα , γιατί είμαι και ντροπαλός..ίσως αν καταλάβαινα πρώτα αν νιώθει αυτή κάτι για μένα... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Πήγαινε στο θέμα: Προβλήματα
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 16:24 @Κλάψιμο
Καταρχήν καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι 16,5 ετών (2α λυκείου) και το τελευταίο διάστημα νιώθω ολοένα και πιο μόνος και πιο κουρασμένος και απογοητευμένος από την ζωή μου. Ξεκινώντας, θα ήθελα να αναφερθώ στα μαθήματα. Στο γυμνάσιο ήμουν ένας πολύ καλό μαθητής, αλλά τώρα στο λύκειο έχω πέσει πολύ. Βγάζω γύρω στα 16,5 περίπυ (βαθμός για τα δεδομένα μου κακός, καθώς πάω σε ιδιωτικό και κάνω και φροντηστήριο) και ο ένας χαμηλός βαθμός έρχεται μετά τον άλλον. Εγώ, θέλω να περάσω στα ΤΕΦΑΑ, μια σχολή που σύμφωνα με τους γονείς μου είναι πολύ υποβαθμισμένη και δεν θέλουν να το σκέφτονται (η μήτερα μου δείχνει κάπως πιο συμβιβάσιμη, ο πατέρας είναι το θέμα) και για ισως για αυτόν τον λόγω να έχω χαλαρώσει καθώς δεν χρειάζετε και τρελό διάβασμα για να μπω στην σχολή. Η πτώση μου όμως στο σχολείο με προβληματίζει. Το δεύτερο προβλημά μου, (το οποίο το έχω ξανααναφέρει) είναι ότι αν και καλός εμφανισιακά, και γενικά με καλό και πρόσχαρο χαρακτήρα (δεν τα λέω εγώ αυτά, τα λένε οι γύρω μου άνθρωποι) δεν είχα ποτέ κοπέλα, πόσο μαλλον σχέση. Αυτό το διάστημα (όπως είχα αναφέρει σε ένα άλλο θέμα πριν 2-3μήνες) είμαι ΠΟΛΥ ερωτευμένος με μία συμμαθητριά μου, με την οποία βρισκόμαστε και στο ίδιο φροντηστήριο. Γενικά τα πάμε πολύ καλά, μιλάμε αρκετά και από fb, έχω πάρει το κινητό της, αλλά δεν μπορώ να κάνω την κινησή μου. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω αν και αυτή νιώθει κάτι για μένα? (αν ναι, ειλικρινά θα βοηθήσετε πάρα πολύ) Αυ΄τα ήθελα να πω πάνω κατω, γενικά είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα, καθώς υπάρχουν δυστυχώς και άλλα προβλήματα (ίσως και πιο σύνθετα, κυρίως οικογενειακά) αλλά θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να πείτε την αποψή σας και να με βοηθήσετε στα παραπάνω θεματά μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, και συγγνώμη αν κούρασα :/ Πήγαινε στο θέμα: Προβλήματα
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 19:01 @Διασκέδαση
Μάγκες σε μια συζήτηση που είχα με την παρέα μου, μου είπανε ότι ταιριάζει πολύ με τον καιρό η βότκα. Αν πάρω βότκα (οτιδήποτε γεύση) θα έχω πρόβλημα? (το λέω γιατί δεν είμαι συνιθησμένος στο αλκόουλ)
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σε club |