Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 19:49 @Sex
Είναι επιλογή σ...μην αισθάνεσαι άσχημα για τπτ...αυτές είναι οι γνωστές καφριλες τ λυκείου...βέβαια θα σ πρότεινα να προσεχεις τον εαυτό σ γτ εκτός από κοροϊδία μπορεί να συμβούν πολυ χειρότερα πράγματα...
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 19:38 @Sex
Δν μπορώ να κτλβω τι σκαλωμα τρώτε με το μέγεθος....αν η κοπέλα σ σε θέλει θα συνεχίσει ακόμη κ αν στο παντελόνι σ κρυβεις την μπαμια τ μπαρμπασταθη...σημασία έχει να ξερεις να χειρίζεσαι αυτό π διαθέτεις...
Πήγαινε στο θέμα: παιδια βοηθεια...
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 19:33 @Sex
Μέχρι να κτλβεις κτ σκληρό π είναι ο παρθενικος υμενας...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να βαλεις δαχτυλο
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 19:03 @Sex
Βσκ αυτό με το σαλιωμα δν ισχύει πάντα...βσκ μη βιαστείς...ξεκίνα πρώτα με φιλια ειδικά στο λαιμό κ στο αυτί...μετά από λγ βαλε το χέρι σ κ τριψε την κλειτορίδα της...θα την ερεθίσει αφάνταστα...αν είναι παρθένα βαλε σιγά σιγά το δάχτυλο σ για να μην πονέσει...αν δν είναι ξεκίνα με ένα κ στη συνέχεια μπορείς να βάλεις κ άλλο...επίσης μην ξεχνάς στην αρχή βαλ'το αργά κ σιγά σιγά αύξησε την ένταση...επίσης μην αμελησεις την κλειτορίδα της...αν το κνς σωστά δ θα θέλει να σταματήσεις...βέβαια εμένα προσωπικα μ αρέσει κ να μ λένε διαφορά παράλληλα...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να βαλεις δαχτυλο
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 20:54 @Sex
Το αγόρι μ...ο οποίος είναι κ ο πρώτος μ είναι μεγαλύτερος κ πιο έμπειρος από εμένα...κ ξερεις τι μ είπε...?ότι ο λόγος π κόλλησε ήταν ότι δ με είχε "αγγίξει" άλλος....επίσης δν είχε πάει με άλλη παρθένα...όσο για τα παιδιά της ηλικίας μας ψάχνουν να γαμησουν κ δν τους αδικώ...τρ βράζει το αίμα τους κ οι περισσότεροι δν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν...παρ'ολ'αυτα υπάρχουν κ εξαιρέσεις...
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια...προβλημα
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 13:00 @Sex
Βσκ αν τον ήθελες πραγματικα δ θα φοβοσουν για τπτ....
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια....βοηθεια
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 12:56 @Sex
Κ εμένα μ έχει πει ότι θέλει..κ εχω κ εγώ το ίδιο θέμα....:/
Πήγαινε στο θέμα: Γλυφομουνι...
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 10:39 @Sex
Η πρώτη μ φορά ήταν με κάποιον έμπειρο...πάντα πίστευα πως θα ήταν το κλτερα έτσι...
Πήγαινε στο θέμα: θα θελατε η πρωτη σας φορα να ηταν με παρ
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 20:20 @Sex
σ'ευχαριστω παντελη...απλα με προβληματιζει...το αγορι μου δν μ εχει πει κτ...αλλα δν ξερω...
Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλη Κλειτοριδα
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 20:18 @Sex
ειμαι κ εγω μαθητρια 3ης λυκειου...κ αν κ ειχα σχεσεις μεχρι προσφατα δν ειχα προχωρησει...μεχρι που γνωρισα το αγορι μου...ερωτευτηκα κ μεσα σε σχεδον ενα μηνα σχεσης το καναμε...δεν το μετανιωσα στιγμη...σημασια εχει να ερθει απο μονο του...μην ακους κανεναν...
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια...προβλημα |