Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 18:42 @Sex
δεν κανεις τιποτα λαθος ... μην δεινης πολλυ σημασια στο τι λενε τα αλλα κοριτσια (μπορει να ειναι και ψεματα) εσυ θα αποφασεισεις ποτε εισαι ετοιμη οχι αυτες !
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια...προβλημα
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 18:34 @Sex
ευχαριστω πολλυ φιλε οσο για το 2 δεν θελω ν τν παροωαπο πισο ουτε ελξεις για τα αγορια ψαχνω οπως λες ειναι οι ορμονες ... τοσο για το θεμα 3 Φοβαμαι παρρα πολλλλυυυ ..... δεν θελω ενχιρισεις και τετια .. θα προσπαθεισω να τραβαω το πετσακι προς τα κατω οσω μπορω ! α και για το 1 εχεις δικιο χαχα
Πήγαινε στο θέμα: προβληματα
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 17:51 @Sex
εγω ειμαι στην ιδια περιπτοση μμε σενα μονο που ειμαι μικροτερος :ο νομιζω ποσ ειμαι μπαι ! αν ενδιαφερσε πεσ μνμ
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι νιωθω
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 17:28 @Sex
πιστευω πος το πεος σου επρεπε να ειναι γυρο στα 13.5 με 14 εκ
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 17:11 @Sex
και πως θα ξυριστω ?? δεν εχω μαθει ακομα αν κοπο ? μονο με το ψαλιδι τις εχω κοψει εγω !
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 16:59 @Sex
Για σας ειμαι 14.5 χρονων και εχω καποιες ερωτησης-προβλημα .. Παντα μου αρεζαν τα κοριτσια απο μικρη ηλικια εως και τωρα ειχα κανει και μια σχεσει επισεις αλλα δεν κρατισε και πολλυ ! Ειναι φυσικο καθε μερα να θελω να δω τσοντα .. και να αυνανιζωμαι; Μου αρεσουν οι πορνοταινιες με αντρα και γυναικα... αλλα τωρα τελευταια βλεπω συχνα γκει πορνο .. και μου αρεσει συμαινει οτι ειμαι γκει!? 2ων στο πεος μου ακομα δεν εχει βγει ολοκληρο το κεφαλακι .. αν κε εχω προσπαθεισει και το εχω βγαλει αλλα πονουσε πολλυ ! ειναι φυσιολογικο να ποναω ? επειδι αλλοι φιλοι μου το εχουν βγαλει τν εχω 14 εκ .. λοπον για δωστε μου λιγο βοηθεια ; ! Πήγαινε στο θέμα: προβληματα |