Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 14:08 @Sex
οχχχχ εφτυχος γιατι νομιζα πως ηταν ο μονοςς λετε να βαραει μαλακια την ωρα που κοιταει ? Πήγαινε στο θέμα: Ο πατερας μου βλεπει τσοντες
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 20:59 @Μηχανήματα
Γεια σου επειδη το εχω κανει αφτο θα σου πω τα εξεις : 1. θα αγωρασεις το HDMI καλωδιο απο καπιο ηλεκτρονικο shop 2. θα το βαλεις στην δεξια η στην αριστερη μερια του λαπτοπ σου 3. θα το βαλεις στην θηκη πισω απο την τηλεοραση 4. θα σου βγουν κατι προγραματα στον υπολογηστη 5. ΕΤΟΙΜΗ Πήγαινε στο θέμα: laptop κ τηλεοραση
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 20:55 @Sex
Το πετσακει ειναι αδυνατον να κοπει χωρεις σεχ μονο εαν το κοψεις εσυ .. το πεος σου θα μεγαλωσει παρα πολυ απλος δεν εχεις μπει καλα καλα στην ευβια ηπαρχουν πολλα ατομα σαν εσενα θε περιμενεις γιατη μεχρι τα 21 θα σου μεγαλωσει αρκετα ........ Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους και πετσακι
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 20:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρωτον θα παρεις ενα ξηραφακιδεφτερων θα βρεξεις της τριχες και μετα με το ξηραφακι τρητον οταν θα εχεις τελειοσει μπορει να σου ερχετε φαγουρα μην ανυσυχεις αφτο γινετε οταν ξηριζεις τα αρχιδι@ Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 20:51 @Sex
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω τι να κανω ? Ο πατερας μου βλεπει τσοντες και ειναι 50 χρονον ? τι λετε να κανω ? ?
Πήγαινε στο θέμα: Ο πατερας μου βλεπει τσοντες |