Μήνυμα στις 30/12/2012 στις 13:46 @Sex
Δεν ξερω τιποτα για το θεμα σου κωστακη...παντως ξερω πως εδω απαγορευονται τα κεφαλαια και τα greeklish (αν ξες να διαβαζεις ισως και να το προσεξεις..)
Πήγαινε στο θέμα: χαπι της επομενης μερας
Μήνυμα στις 30/12/2012 στις 11:32 @Sex
Παιδια οταν μιλατε για παχος απο που το μετρατε???στο κεφαλακι η πιο κατω???
Πήγαινε στο θέμα: Παχος πεους
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 20:00 @Sex
Κι ομως υπαρχει...εμεις εχουμε ενα παιδι στην ταξη μας που αν τον ρωτησεις "Εχεις τραβηξει ποτε μαλακια?" θα αρχισει να γελαει σαν χαζο και θα ρωταει τους γυρω του τι σημαινει αυτο... Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος-σπυρακια
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 22:51 @Sex
επισης πως να μιλησω στους γονεις μου??τι να τους πω???
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους και πετσακι
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 22:45 @Sex
ακυρο φιλε...επειδη δεν ειχα δει καποια διαφορα τους τελευταιους 3 μηνες δεν το μετρησα...τωρα που το μετρησα ειναι μεγαλυτερο λλα παλι ανησυχητικο...10 εκ...
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 20:58 @Sex
οκ...αλλα αν μου ζητησει μια κοπελα να κανουμε κατι??τι γινεται εκει???αυτο φοβαμαι...απισης θα ηθελα να μου εξηγησεις τι ακριβως ειναι το πετσακι...(αν μπορεις με λογια...)
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 20:53 @Sex
ειμαι 14 χρονων κι ακομη την εχω 7 εκ.ειναι φυσιολογικο???ολη η παρεα μου εχει κανει σεξ ή τουλαχιστον κανει ροκαταρκτικα κι εγω εξαιτιας αυτου του φαινομενου εχω κομπλεξ και δεν την πεφτω καθολου ευκολα σε μια κοπελα...θελω βοηθεια...επισης...μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι το πετσακι?υπαρχει περιπτωση να κοπει και χωρις σεξ???
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους και πετσακι |