Μήνυμα στις 20/10/2004 στις 09:00 @Θ. Κλημεντίνη
οκ...πιστεύω ότι και στα δύο φύλα υπάρχουν άτομα που δεν είναι ξηγημένοι στις σχέσεις. Και στα δύο φύλα υπάρχουν αυτοί που κοροϊδεύουν και παίζουν με τον άλλο. Ας μην τα κατηγοριοποιούμε όλα αυτά. Δεν μπορείς να πείς ότι όλες οι γυνάικες ή όλοι οι αντρες. Βασικά είναι θέμα χαρακτήρα, συνείδησης και εμπειριών....ε και άλλων πολλών. Δεν είναι όλες οι γυνάικες που παίζουν με τους άντρες και δεν είναι όλοι οι αντρες που επιλέγουν την σύντροφο. Λίγο οι αντρες λιγο οι γυναίκες, σίγουρα ολοι σε κάποια φάση φερθήκαμε σκάρτα. Επίσης ούτε ηλικίες διαχωρισμού υπάρχουν. Σε όλες τις ηλικίες και όλοι οι ανθρώποι πάντα κάνουμε μ....κιες!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε οτι οι γυναικες ειναι για...
Μήνυμα στις 19/10/2004 στις 16:33 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνώ με την Casandramk!!!!! Πες τα χρυσόστομη.. Αντε να συμμαζευτείτεεεε......έχουμε ξεφύγει νομίζω κανονικά Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε οτι οι γυναικες ειναι για...
Μήνυμα στις 28/9/2004 στις 11:09 @Θ. Κλημεντίνη
να πω και εγω κατι ασχετο που ισως ειναι σχετικο?ειμουν με καποιο για λιγο καιρο που τελικα μας βγηκε πουστης και το παιζει και ωραιος. αυτος θελει να βρει μια κοπελιτσα να την χωσει στο σπιτι για τα ματια του κοσμου. και εμενα για αυτο το σκοπο με ηθελε αλλα δεν πετυχε. εν το μεταξυ ο κοσμος το χει τουμπανο....τελοσπαντων. τωρα τον βλεπω να κυκλοφορει και να ψαρευει παλι ανυποψιαστα κοριτσακια. δεν μπορω να τον βλεπω να το κανει αυτο. θυμωνω γιατι δεν εχει δικαιωμα να παιζει με τα αισθματα των αλλων. απο την μια λεω δικαιωματου και επιλογη του αν γουσταρει να ειναι γκει αλλα απο την αλλη λεω ας συναναστρεφεται τοτε με τα αγορακια και να αφησεις τις γυναικες ησυχες αφου μονο τις χρησηιμοποιει για τα ματια του κοσμου. σκεφτηκα πολλες φορες αγαπητη triffid τους τοιχους της γειτονιας του κτλ αλλα και παλι λεω κατι ποιο δραστικο υπαρχει??κατι που να τον κανει να μην ξαναπλησιασει σε γυναικα. να παρει το μαθημα του και να μην παιζει ουτε με τα αισθηματα ουτε και με την υγεια των γυναικων (μεταδιδομενα νοσηματα απο τετοιους πολλα).αν θελει να το χει κρυφο ας το χει αλλα να μην θελει και καλυψη αθωους ανθρωπους.αντε μην τα παρω!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία;
Μήνυμα στις 17/9/2004 στις 12:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:εξαρτάται βασικά τι σχέσει είχατε και το πόσο συνδεδεμένοι είσασταν. Πιστεύω όμως οτι η αδιαφορία είναι ότι καλύτερο. αν έχει συνείδηση ο αλλος θα νιώσει ενοχες και θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει. ...αλλιως άστο. τωρα να εκδικηθείς δεν υπαρχει λόγος. καταρχήν φθίρεσαι εσύ σωματικά και ψυχικά άρα γιατί να το κάνεις. επειδή αυτός είναι μαλάκας θα γίνεις εσύ πουτάνα??αστον έχει ο καιρός γυρίσματα. ρόδα είναι και γυρίζει.εχει ενα στίχο που λεει "αλλαζουνε καμια φορα τα πράματα και αυτος που μοιαζει νικητής είναι ο χαμενος...." θα ρθει μια μερα να με θυμιθείς. Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία;
Μήνυμα στις 16/9/2004 στις 16:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:τι γράφεις?τι ψάχνεις??????Πήγαινε στο θέμα: Κάθε πότε το κάνετε;
Μήνυμα στις 9/9/2004 στις 12:08 @Θ. Κλημεντίνη
aman aman.pantos to sigouro ine exipna kai me xioumor!!!!ektimo kai ta dio.meta kalo tha itan na ginotan arga kai stathera to pragma gia na gnorisis kai ligo ton allo (oso ginete fisika) eee kai o theos voithos.
Πήγαινε στο θέμα: επιβαλλεται η απαντηση σας!
Μήνυμα στις 25/5/2004 στις 09:35 @Κλάψιμο
Τωρα με κανατε να νιωθω περισσοτερες ενοχες απο οτι ηδη εχω.Ειχα και εγω ενα μακροχρονιο δεσμο στον οποιο οπως λεει και ο ΚΚοστας εκανα τα παντα για να νιωσω οτι ειναι δικός μου και στο τελος αφου οτι ηθελα γινοταν και αφου τον ειχα για δεδομενο ....σταματησα να τον αγαπω?να ειμαι ερωτευμενη?δεν ξερω. Ισως αυτο φταιει.Δεν πρεπει να δινεσαι ολοκληρωτικα, πρεπει παντα να εχεις μια καβαντζα συναισθηματων για να μην σε παρει ο αλλος δεδομενο. Απο την αλλή ομως πολυ μου αρεσει αυτη η ολοκληρωτική αφοσιωση και αγαπη στη σχεση. Μηπως τελικά δεν ξερω τι θελώ. Ασχετο:αυτος που πληγωσα ενω του εχω κανει πολλες κακιες συνεχίζει μετα απο 2 χρονια που χωρισαμε και με παρακαλαει να τα βρουμε. Και να φανταστειτε ρε παιδια εγω ειμουν αυτη που ηταν τρελλαμενη και αρωστη μαζι του. Εγω ειμουν αυτη που ονειρευομουν την ζωη μου μαζι του. Κοιτα πως γυριζει ο τροχος. Με στεναχωρει αφανταστα το γεγονος οτι πληγωσα καποιον που πραγματικά αγαπω αλλα αφου δεν νιωθω πλεον ερωτευμενη τι να κανω μαζι του?να τον κοροιδευω?Προτιμα να ειναι σε μια σχεση μονος του? Καποιος ειπε πως ο ερωτας για μια στιγμη κραταει...αυριο βραδυ θα ναι αργα. Για αυτο πρεπει να ζουμε τι καθε μας στιγμη με ολο μας το ειναι! Σας τρελλοφιλω. Πήγαινε στο θέμα: Διώξε κι εσύ αυτόν που σ’αγαπάει!Μπορείς! |