Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 17:18 @Sex
Δεν ξερω παιδια! οταν κανω μπανιο πηγαινουν στις απεναντι ντουζιερες και με κοιτουν!δεν νομιζω οτι εχω κατι περιεργο πανω μου για να με κοιτουν ετσι! και απο την αλλη ντρεπομαι να τις ρωτησω γιατι το κανουν αυτο. Το οτι μπορει να ειναι λεσβιες ή κατι τετοιο το σκεφτηκα κ εγω.Θα δω τωρα αν 9α το συνεχισουν αυτο γτ εχω καποιες μερες να τις δω στο γυμναστηριο. θα ηθελα να ρωτησω και τις κοπελες κατα ποσο ξυριζονται στη περιοχη τους? Εχω δει αρκετες κοπελες ή και μεγαλυτερες γυναικες που ειναι ξυρισμενες τελειως. Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο και ντουζ
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 02:40 @Sex
Παιδια δεν ξερω αν θυμαστε το θεμα που ειχα ανοι3ει! Εχω αρχισει εδω κ ενα μηνα και κανω ντουζ κανονικα στα αποδητηρια και δεν εχω προβλημα με τις γυναικες γυρω μου. Μεχρι πριν μια βδομαδα που 2 ασχετες κοπελες κοντα στα 18 λογικα με κοιτουν περιεργα οταν ειμαι στη ντουζιερα. Μηπως εχει καποιος-α μια ιδεα πως να τους μιλησω για το τι προβλημα εχουν μαζι μου?
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο και ντουζ
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 16:18 @Sex
Παιδιά δίκιο έχει ο Troller! σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να χαρακτηρήσεις πουτάνα μία κοπέλα για κάτι τέτοιο. Ελεος δηλαδή. Σαν κοπέλα εγώ νομίζω ότι η κοπέλα του nosnti δεν θέλει να δείξει ότι έιναι μαζί του μόνο για το σεξ. γιατι υπάρχουν κ αλλα πράγματα σε μία σχέση εκτός του σεξ.
Πήγαινε στο θέμα: σεξ με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 16:07 @Sex
Ευχαριστώ παιδιά. Πάντως δεν έχω θέμα να περνούν άλλες τσίτσιδες μπροστά μου. Δεν με νοιάζει κιόλας. Και εγώ όταν θα βγαίνω από το δωμάτιο των ντουζ με την πετσέτα και θα φοράω με αυτή τα εσώρουχα. Εγώ έχω το θεματάκι στις ντουζιέρες, που αναγκαστικά εκεί θα με βλέπουν γυμνή γιατι δεν έχει κουρτίνες μπροστά στη κάθε ντουζιέρα όταν κάνω μπάνιο και μέχρι να σκουπιστώ. Δεν έχω βρεθεί πότε γυμνή μπροστά σε άσχετες γυναίκες :$.Και σκέφτομαι μην με κοιτούν γιατί είμαι απο τις πιο νέες σχετικά με τις υπόλοιπες :$ .Τώρα τα αγόρια μπορεί όντως να είναι άνετα μεταξύ τους στα αποδητήρια. Μία φίλη μου μου είπε να κάνω άνετα ντουζ και ας με βλέπουν γυμνή στις ντουζιέρες. Και λογικά αυτό θα κάνω :$. Άλλες κοπέλες τι λέτε?
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 17:39 @Sex
Παιδιά πείτε μου γνώμες.
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 01:20 @Sex
μπορεί να συμβεί αυτό; εγώ κοιμάμε όπως τυχαίνει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το στήθος μου! αλλα τελικά τι έκανες εσύ; :)
Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα βυζιων
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 01:05 @Sex
Παιδιά γειά σας! Γράφτηκα πριν λίγες μέρες σε γυμναστήριο λόγω ενός μικροπροβλήματος που έχω στη μέση και μου είπε ο γιατρός να κανω λίγο καιρό γυμναστική. και το θέματακι που έχω είναι τα αποδητήρια διότι ντρέπομαι λιγάκι να αλλάζω ρούχα μπροστά σε άγνωστες κοπέλες. Και επειδή με βολεύει να πηγαίνω το μεσημέρι πριν τα φροντηστηριά μου θέλω να κάνω ενα ντουζ εκεί πριν φύγω. Αλλά είδα ότι οι ντουζιέρες, που είναι σε άλλο δωμάτιο δίπλα απο τα αποδητήρια, είναι βέβαια ξεχωριστές αλλα δεν έχουν μία κουρτίνα μπροστά. Και ντρέπομαι πολύ να κάνω. έχει βρεθεί κάποια κοπέλα σε παρόμοια κατάσταση; και μήπως δεν πρέπει να ντρέπομαι αφου θα είναι γυναίκες γύρω μου; θέλω γνωμες! Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο και ντουζ |