Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 02:51 @Κλάψιμο
Πραγματικα ζηλευω τους παππουδες και τις γιαγιαδες μου. Μπορει οι εποχες που ζουσαν να ηταν δυσκολες αλλα ειχαν σιγουρα οι ζωες τους περισσοτερο ενδιαφερον απο οτι οι δικες μας
Πήγαινε στο θέμα: Μισω την εποχη μας!
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 23:53 @Κλάψιμο
Το εχω σκεφτει παρα πολλες φορες. Οι ανθρωποι τα παλια χρονια πιστευω παιρνουσαν πολυ καλυτερα χωρις ιντερνετ , κινητα και λοιπα. Οι ρυθμοι ζωης δεν ηταν τοσο γρηγοροι , δεν πνηγοσουν σε μια πολη οπως σημερα και ο καθενας μπορουσε να ακολουθησει οποιο δρομο ηθελε στη ζωη του. Σημερα ζουμε σε μια κοινωνια οπου το μελλον μας εμας το νεων ειναι ενα , να διαβασουμε , να μπουμε σε καποια σχολη και να βρουμε δουλεια. Νιωθω σαν η ζωη μου να ειναι μια ρουτινα και να ειναι προδιαγεγραμενη. Ειμαι 17 χρονων και νιωθω εγκλοβισμενος σε αυτην την αθλεια κοινωνια που ζουμε . Δεν πιεζομαι απο το σχολειο η κατι τετοιο , ισα ισα μου αρεσει να πηγαινω σχολειο, να διαβαζω και να ειμαι καλος στις επιδοσεις μου απλα νιωθω οτι στη ζωη μου δεν θα κανω πραγματα που θελω και επιθυμω η να εκφραστω οπως εγω θελω. Τις παλιες εποχες πιστευω οτι και το φλερτ και οι ερωτες ηταν πολυ καλυτεροι απο σημερα, οι κοπελες ηταν πιο γλυκες και δεν κοιτουσαν οπως σημερα μονο να κανουν σεξ και μετα να συζητησουν με τις φιλες της ποσο τον ειχες , αν ησουν καλο και λοιπα.Σημερα ρομαντικο θεωρειται να εχεις μηχανη , iphone και να εχεις αρκετα like στο facebook.Νιωθει κανεις αλλος οπως εγω? Πήγαινε στο θέμα: Μισω την εποχη μας!
Μήνυμα στις 1/6/2013 στις 17:49 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!! Λοιπον προσφατα γνωρισα μια κοπελα 1-2 χρονια μικροτερη μου ( Αυτη θα παει πρωτη λυκειου και εγω τριτη ) και τον τελαυταιο καιρο ανακαλυψα πως μου αρεσει! Αυτη γνωριζεται με εναν φιλο μου και καμια φορα ερχεται με την παρεα της να μας χαιρετησουν οταν ειμαστε σε βολτα και τετοια. Με εμενα δεν μιλαει γιατι δεν εχουμε και καμια ιδιαιτερη σχεση μιας και δεν ετυχε να γνωριστουμε.Το ειπα λοιπον σε καποιον γνωστο της οτι μου αρεσει και σκεφτομαι να κανω κατι μαζι της. Αυτος μου ειπε πως σε ανυποπτο χρονο του εχει πει ετσι στο ακυρο πως ειμαι αστειος και εχω πλακα και αυτος της ειπες μεταξυ αστειου και πλακας < Να σας γνωρισω > ( κατι τεοτιο τελος παντων ) και αυτη ειπε οχι . Τι μπορει να σημαινει αυτο ? Της αρεσω αλλα ντρεπεται ? Της αρεσω ως χαρακτηρας και ως παιδι αλλα δεν με βλεπει ερωτικα ? Επισης μια μερα που μιλουσε με καποιον φιλο μου την κοιταξα στα ματια , για μια στιγμη γυρισε και με ειδε που την κοιταζα και ενστικτοδως γυρισα το βλεμα μου αλλου! Προσωπικα πιστευω πως ειμαι αρκετα εμφανησιμος ( Ναι ξερω τι θα πειτε :D )αρα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως σκεφτεται . Πήγαινε στο θέμα: Τι συμβαινει?
Μήνυμα στις 23/4/2013 στις 22:49 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτη την περιοδο ναι αλλα δεν πιστευω για πολυ ακομα. Δεν προκειται να κανω κατι ενω τα εχει με αλλον αλλα και παλι μιλαμε καθημερινα , λεμε αστεια και διαφορα :D
Πήγαινε στο θέμα: Αποθημενο η ερωτευμενος?
Μήνυμα στις 14/4/2013 στις 18:37 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Ειμαι σχεδον 17 και παω δευτερα λυκειου.Περυσι,οταν και πηγα για πρωτη φορα στο λυκειο, γνωρισα στην ταξη μια πολυ ομορφη και καλη κοπελα.Περυσι την σκεφτομουνα αρκετα συχνα μπορω να πω αλλα οχι σε καθηεμρινη βαση. Φετος ομως τη θελω ακομα περισσοτερο και τη σκεφτομαι σχεδον ολη μερα.Οταν τη σκεφτομαι νιωθω τοσο χαρουμενος και ευτιχισμενος που μου ερχεται να βγω εξω και να φωναξω.Εκεινη ομως κανει σχεσεις ( Μεγαλες μπορω να πω σε διαρκεια) με αρκετα μεγαλυτερους (5 χρονια και λοιπα) αλλα δεν την λες πουτανα η κατι τετοιο , ισα ισα που ειναι καλος χαρακτηρας, ευγενικη και προσπαθει να μην προκαλει με την εμφανιση της σε αντιθεση με τα περισσοτερα κοριτσια της ηλικειας μας.Ετσι λοιπον νιωθω οτι δεν εχω αρκετες ελπιδες σε περιπτωση που τις εξομολογηθω λογω του οτι αισθανομαι μειονεκτικα σε οτι αφορα τους συντροφους της μιας και ειναι μεγαλυτεροι και φαινονται πιο οριμοι.Αρκετες φορες εχω σκεφτει αλλες κοπελες αλλα νιωθω οτι ακομα και αν τα φτιαξω με καποια παλι θα την σκεφτομαι και με την πρωτη ευκαιρια θα εγκατελειπα την αλλη για εκεινη.Πιστευετε οτι μου ειναι αποθημενο η ειμαι ερωτευμενος?? Καμια συμβουλη?
Πήγαινε στο θέμα: Αποθημενο η ερωτευμενος?
Μήνυμα στις 8/2/2013 στις 20:39 @Θ. Κλημεντίνη
Τι εννοεις οταν δω οτι μου παει καλα ??? Αμα της πως οτι μου αρεσει σαν κοπελα και χαρακτηρας το ιδιο πραγμα δν ειναι με το να της κανω εξομολογηση ?
Πήγαινε στο θέμα: Καψουρα !!!
Μήνυμα στις 7/2/2013 στις 23:46 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας !! Εχω μια συμμαθητρια την οποια την βλεπω με αλλο ματι απο τη πρωτη μερα που την ειδα. Ειμαι τρελα καψουρης μαζι της σε σημειο που με το ζορι κρατιεμαι να της πως ποσο πολυ τη θελω και ποσο πολυ ερωτευμενος ειμαι μαζι της. Ειναι πολυ καλο κοριτσι σε οτι αγορα το χαρακτηρα και η πιο ομορφη κοπελα που εχω δει στην ηλικια μου ποτε. Το προβλημα μου ειναι οτι αυτα τα 2-3 χρονια που την ξερω ηταν σε δυο διαφορετικες σχεσεις με μγαλυτερους της 4-5 χρονια και γι αυτο νιωθω καπως μειονεκτικα μιας και αυτοι μεγαλοδειχνουν περισσοτερο.Γενικα μιλαω μαζι της καθε μερα απο κοντα και νομιζω πως μπορει να εχει υποπτεφθει κατι .Τι πιστευετε να μου πει αν παω και της μιλησω μεσα απο την καρδια μου ? Πήγαινε στο θέμα: Καψουρα !!!
Μήνυμα στις 24/1/2013 στις 20:33 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας !! Ειμαι 16 χρονςν ακριβως και εχω υψος 1,66. Εχω να παρω υψος εδω και 4-5 μηνες ενω παλια επαιρνα ξερω εγω 1-2 καθε 1-2 μηνες . Τι μπορει να γινεται?
Πήγαινε στο θέμα: Υψος
Μήνυμα στις 18/12/2012 στις 22:25 @Sex
Ναι σε παψος με το χαρακα περιπου 3 ειναι γιατι δεν μπορω να το μετρησω με ακριβεια .
Πήγαινε στο θέμα: Πεος- Ερωτηση για γυναικες |