Μήνυμα στις 19/1/2013 στις 16:34 @Sex
πηρα απο σουπερ μαρκετ τελικα
Πήγαινε στο θέμα: απο που να αγορασω προφυλακτικο
Μήνυμα στις 19/1/2013 στις 10:22 @Sex
παιδια βοηθεια please ειμαι 19 χρονων και δεν εχω φορεσει ακομη προφυλακτικο.ειμαι εμφανισιμος παο οτι μου λενε αλλα ντροπαλος και οχι μονο δεν εχω ακομη σεξουαλικη επαφη αλλα ουτε που εχω φορεσει προφυλακτικο.απο που να αγορασω?απο φαρμακειο ντρεπομαι....σε σουπερ μαρκετ πουλουν και αν ναι συνηθως τα εχουν σε καποιο συγκεκεριμενο ραφι διπλα ξερω εγω σε ξυραφακια σαμπουανκτλ?
Πήγαινε στο θέμα: απο που να αγορασω προφυλακτικο
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 22:44 @Sex
κανε οτι σε κανει χαρουμενο.το παιδι που τσιμπουκωσες ητνα μηπως straight και το ειπε στους αλλους για κραξιμο?γιαιτ αν δεν ειανι στρειτ δεν μπορω να κατλααβω γιαιτ να βγει και να σε κανει βουκινο
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 00:48 @Sex
ενταξει δεν ειναι και το πιο ευκολο ημουν ορθιος στο ντουζ και ειχα γυρισμενο το κεφαλι μου
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κωλου
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 23:46 @Sex
τι εννοεις πως τα καταφερα?μονο για την κωλοτρυπιδα δυσκολευτηκα
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κωλου
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 21:17 @Sex
γεια σας παιδια ειμαι αθλητης και αποφασισα να ξυρισω και το πουλι μου και τα αρχιδια μου και τον κωλο μου.ειμαι μελαχρινος με αποτελεσμα να εχω αρκετες τριχες.λογω του οτι αθλουμασι ιδρωνω πολυ με αποτελεσμα το σορτσακι μου να μουσκευει απο ιδρωτα.επισης οι τριχες στον κωλο ειναι ενοχλητικες εμπαιαν μεσα στον κωλο μου δεν μπορω να το εξηγησω σαν να γυρνουσαν και φοβηθηκα μην παθω συστροφη τριχας.το θεμα ειναι οτι αφου ξυριστηκα χθες εβγαλα στον κωλο μου σπυρακια και ο κωλος μου ματωσε.τι μπορω να κανω για να φυγουν τα σπυρακια και να μην μενει αιμα στο σλιπακι?τελος προσπαθησα να ξυρισω και τι ς τριχες στην κωλοτρυπιδα αλλα δεν μπορεσα να τις ξυρισω ολες γιαιτ φοβηθηκα μηπως κοπω?υπαρχει αλλος τροπος για να φυγουν οι τριχες απο την κωλοτρπιδα χωρις ξυρισμα?ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κωλου |