Μήνυμα στις 22/11/2015 στις 11:07 @Θ. Κλημεντίνη
Χθες βγήκα για καφέ με κάτι φίλους μου. Σε μια φάση ήρθε και ένας άλλος φίλος μου με μια κοπέλα(φίλη του μόνο). Με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να μιλάμε, δεν είπαμε και πάρα πολλά αλλά γενικώς μιλούσαμε. Μπορώ να ανοίξω συζήτηση με μια κοπέλα και έχω το θάρρος να μιλήσω αλλά δεν ξέρω τι να πω. Και μερικές φορές σκέφτομαι πολύ πριν μιλήσω για να μην πετάξω μαλακία. Πως μπορώ να ανοίξω συζήτηση με μια κοπέλα και τι να πω; Πείτε ιδέες please. Δίνω αποδεκτή σε αυτόν που θα με καλύψει. Πήγαινε στο θέμα: Πως να την προσεγγίσω;
Μήνυμα στις 9/11/2015 στις 20:51 @Μηχανήματα
Τι γεύσεις η αλλιώς "υγρά αναπλήρωσης" σας αρέσει να κάνετε;
Πήγαινε στο θέμα: Γεύσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Μήνυμα στις 4/11/2015 στις 18:58 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτή η ερώτηση πάει προς τα κορίτσια. Παλιά ντρεπόμουν πολύ να μιλήσω σε κορίτσια αλλά τώρα έχω βρει το θάρρος και έχω ξεπάρει λίγο. Για τι θα θέλετε να μιλάτε με ένα αγόρι;Δεν μιλάω για καμάκι αλλά για μια κανονική φιλική συζήτηση.Τι θέματα σας αρέσουν να μιλάτε και τι σας αρέσει να λένε οι άντρες;; Πήγαινε στο θέμα: Πως θα θέλετε να σας προσεγγίσουν;;;
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 20:02 @Sex
ειμαι 12-13 χρονων και λεγομε αλεξης...δεν ξερω αν σας πειραξει που θα τα πω ισια γιατι δεν ξερω πως λεγοντε ολα σε επιστιμονικη γλωσσα.Λοιπον εχω αρχισει να αυνανιζομε 3-4 μηνες...δεν το κανω πολυ συχνα και δεν ξερω.1ον το πεος μου δεν εχει μεγαλωσει!!πρεπει να αυνανιζομαι περιοστερο για να μεγαλωσει???το πετσακι δεν θελω να το βγαλω μονος μου επειδη φοβαμαι τον πονο οπως εναι 5χρονο την βελονα....διαβασα καπια αρθρα και ειδα πως οταν κανεις sex για πρωτη φορα θα βγει μονο του και αν οχι θα πρεπει να πας σε γιατρο για ενχειριση...οπως καθε εφοιβος..και εγω βλεπω πορνο οταν μου καυβλωνει αρχιζω να τραβαω μαλακια και σε 3-5 λεπτα θελω να χυσω...μπορειτε να μου πειτε ποσες φορεισ την ημερα πρεπει να τραβαω μαλακια και σε ποσο καιρο θα αρχισει να μεγαλωνει το πεος μου?
Πήγαινε στο θέμα: το πετσακι |