Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 21:22 @Sex
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ απο εμενα ας τα παρουμε ολα με την καθορισμενη σειρα που τα εβαλες Α:λογικο ειναι να μην ξερεις τα θεματα περι αυνανισμου διοτι μολις τωρα μπηκες στην εφηβεια και ακομα εξερευνεις της λειτουργιες και τους μηχανισμους που προξενει η εφηβεια στην σωματικη και ψυχολογικη αναπτυξη, πχ εγω που ειμαι 16 ετων αυνανιζομαι 2 φορες την ημερα η καμια φορα και παραπανω παιζει σημασια η ορεξη και η ηλικια που εχεις Β:το πεος σου λογικο ειναι να μην εχει μεγαλωσει ακομα διοτι εισαι ακομα στην αρχη και αν κρινουμαι και απο τον αυνανισμο εχεις μπει σχετικα νωρις στην εφηβεια ειναι πολυ θετικο [γνωμη μου] μεχρι το τελος της εφηβειας δηλαδη μεχρι τα 21 θα το δεις Γ:οι φημες περι "αν δεν τραβας δεν μεγαλωνει" ειναι μυθος ειναι κατι τελειως αυθερετο οποτε μην δινεις βαση Γ:σχετικα με το πετσακι δεν διακρινω τον λογο γιατι φοβασαι και ουτε μου πεφτει και λογος να μαθω, τελος παντων προσπαθησε να το ανοιξεις να φανει η βαλανος παντως αν δεις οτι δεν μπορεις απευθυνσου στους γονεις σου αν και δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο και κατι τετοιους φοβους ειχα πριν 3 χρονια ειναι φυσιολογικο σε ενα βαθμο Δ:δεν ισχυει οτι οταν κανεις σεξ πρωτη φορα θα βγει το πετσακακι ειναι οταν βαρας μην φοβασαι δεν ισχυει για την εγχειριση που γραφεις λεγετε [επεμβαση περιτομης] και γινετε σε ατομα που εχουν "φιμωση" αν εξακολουθεις να φοβασαι μιλα με τους γονεις σου.Και τελος καλως ηρθες στην εφηβεια οι "φοβοι" ειναι μεσα στο πλαισιο τη ηλικιας.
Πήγαινε στο θέμα: το πετσακι
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 18:23 @Sex
Οντως. Αραγε ρε παιδια αυτο ειναι απο την φυση μας η ειναι απο την τοποθεσια που την βαζουμε στο μποξερακι και ειναι αυτο το αποτελεσμα;
Πήγαινε στο θέμα: γερνει το πεος
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 16:21 @Sex
οκ thanks για την απαντηση διοτι ανησυχουσα πολυ επι του θεματος.
Πήγαινε στο θέμα: κλιση πεους
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 15:57 @Sex
Α!!! παρελειψα να πω πως ειμαι 16 χρονων και την εχω 15 cm
Πήγαινε στο θέμα: κλιση πεους
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 15:13 @Sex
Γεία σας μελη του ftou ειμαι νεος χρηστης εδω...θα ηθελα να αναφερω εναν προβληματισμο σχετικα με την πουτ@@ μου εχω ακουσει απο πολλους φιλους μου οτι τους γερνει καπως αριστερα εμενα δεν γερνει ουτε αριστερα ουτε δεξια παει ελαφρια προς τα κατω ειναι ισια αλλα παει λιγο προς τα κατω ειναι κακο εχω ακουσει οτι αμα σου ειναι αριστερα αρεσει ποιο πολυ στη γυναικα ισχυει;;;
Πήγαινε στο θέμα: κλιση πεους |