Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 12:33 @Sex
Εγώ δε θα είχα πρόβλημα...
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο και ντουζ
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 12:31 @Sex
Ο καθένα κάνει με τον εαυτό του, ό, τι θέλει. Ξεκόλλα! Δε φταίει η παρθενία για το γεγονός, ότι είσαι μόνη...
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια...προβλημα
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 12:27 @Sex
Για να "περάσουμε καλά" θέλουμε να ερωτευτούμε... Πίστεψέ με, καμία μας δεν ασχολείται με το μέγεθος, το πάχος, το σχήμα κλπ. του πέους!
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για γυναικες!
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 12:25 @Sex
1. Δε χρειάζεται να τα λέμε και όλα στους γονείς. 2. Εφόσον δε νιώθεις κάποια ενόχληση, γιατί να πας σε γιατρό; Κοντά στα 18 σου πρέπει να σε δει γυναικολόγος, ο οποίος είναι κατ' επάγγελμα εχέμυθος. Εννοώ τότε να πας σε γιατρό, ενημερώνοντας και τη μητέρα σου, ο δε γιατρός, λόγω υποχρέωσης εχεμύθειας, δε θα της γνωστοποιήσει το γεγονός, ότι δεν είσαι παρθένα. Το τελευταίο αφορά μόνο εσένα. 3. Έχεις δοκιμάσει και πρωκτικό; Πήγαινε στο θέμα: Το έκανα πρώτη φορά...
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 19:18 @Sex
1) Τον θες ή δεν το θες; Αποφάσισε! Εμένα μια χαρά παιδί μου φαίνεται. 2) Αν είναι να τον ξεκόψεις να το κάνεις ευγενικά, χωρίς να τον προσβάλεις (π.χ. πες ευθέως, ότι είσαι ερωτευμένη με κάποιον άλλο αυτό το διάστημα...) 3) Το να μην τα φτιάξετε δε σημαίνει, ότι πρέπει να μην είσαστε και φίλοι ή να μην κάνετε παρέα. ΥΓ Αν τον ξεκόψεις ευγενικά η παρέα δε θα διαλυθεί... Πήγαινε στο θέμα: πωσ να τον ξεκοψω?
Μήνυμα στις 7/12/2012 στις 20:37 @Sex
Πού τελειώνει το αγόρι σας και πού θα σας άρεσε να το κάνει; Εμένα συνήθως τελειώνει μέσα στο προφυλακτικό ή στο στόμα (όταν του κάνω στοματικό). Θα μου άρεσε να το κάνει στο στήθος μου...
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτιση... Πού;
Μήνυμα στις 6/12/2012 στις 21:09 @Sex
Καμία με σχετική εμπειρία; Έστω κάποια που να της το έχει κάνει το αγόρι της;
Πήγαινε στο θέμα: Κορίτσια SOS!!!
Μήνυμα στις 6/12/2012 στις 21:04 @Sex
Γενικά το αγόρι θα πρέπει να προσέχει. Νομίζω το πρωκτικό σεξ με προφύλαξη είναι πιο ασφαλές...
Πήγαινε στο θέμα: Εκσερμάτωση
Μήνυμα στις 6/12/2012 στις 21:02 @Sex
Μόνο στην σπάνια περίπτωση που σχιστεί το προφυλακτικό.
Πήγαινε στο θέμα: Εκσερμάτωση |