Μήνυμα στις 10/12/2012 στις 20:36 @Sex
Καθησα και το σκεφτηκα και συννειδητοποιησα οτι ειναι στο μυαλο μου και μονο σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας !!!
Πήγαινε στο θέμα: μηπως ειμαι γκει;
Μήνυμα στις 6/12/2012 στις 17:00 @Sex
ναι μπορω να πω πως ολο το θεμα με εχει κανει αντικοινωνικο και ντροπαλο ως προς τις σχεσεις με κοπελες :/ Πήγαινε στο θέμα: μηπως ειμαι γκει;
Μήνυμα στις 6/12/2012 στις 13:58 @Sex
οχι παιδια ποτε δεν ενιωσα κατι για το ιδιο φυλλο ουτε καν πιστευω αυτο που ειπατε οτι μου εχει γινει πληση εγκεφαλου γιατι το ακουω απο τοτε που πατησα το ποδι μου στο δημοτικο εως και σημερα...,αυτο με κοριτσια δεν ξερω που ωφειλετε μεσα στον νοεμβριο εφαγα 2 ακυρα και μου λεγαν δικαιολογια οτι εχουν αγορια
Πήγαινε στο θέμα: μηπως ειμαι γκει;
Μήνυμα στις 5/12/2012 στις 23:38 @Sex
Καλησπερα σε ολους το προβλημα που εχω το αντιμετωπιζω σε ολη μου την εφηβικη ηλικια καταρχας ειμαι 17 λοιπον αρχικα απο το δημοτικο αντιμετωπιζα μια εχθρικοτητα απο ολους κυριως απο αγορια οτι ειμαι γκει αυτο το συμπερασμα το βγαλανε επειδη η φωνη μου δεν ειναι τοσο βαρια οσο θα επρεπε αυτο με οδηγησε να κανω παρεα μονο με κοριτσια μεχρι και σημερα που δεν ειχαν καποιο θεμα οσο αναφορα τη φωνη μου τα αγορια δεν με κανανε ποτε παρεα αλλα μετα απο τοσο βρισιμο που μου εχουν δωσει ουτε εγω θα ηθελα να κανω παρεα μαζι τους παρολου που θα ηθελα να κανω παρεα με αγορια τωρα παω 3 λυκειου και δεν εχω κανει σοβαρη σχεση ουτε εχω προχωρησει στο σεξουαλικο τομεα ουτε τιποτα παρολου που εχω προσπαθησει να την πεσω σε κοπελες και με εχουν αποριψει προφανως επειδη ακουγεται αυτη η φημη σε ολο μου το σχολειο και εχω σταματησει να κανω κινησεις γιατι φοβαμαι οχι την απορριψη κυριως αλλα μιπως με πει η κοπελα γκει και γενικα ειμαι πολυ ντροπαλος σε αυτο το θεμα,ειμαι εμφανισιμος σε μεγαλο βαθμο μου εχουν πει οι αρκετοι "φιλοι" και τους κανει εντυπωση που τοσα χρονια δεν εχω κανει κατι με κοπελα,ολο αυτο το βιωμα με ειχε βαλει σε αμφιβολια για το αν ειμαι γκει ι οχι και το ειχα σκεφτει οτι δηλαδη μιπως ειμαι ?? αφου το λενε ολοι μα ολοι??(και σκεφτομαι οτι οταν ακους επι 10 χρονια καθε μερα το ιδιο πραγμα αρχιζεις να το πιστευεις) αλλα συμπερασμα δεν εβγαλα εντωμεταξυ τους τελευταιους μηνες δεν εξερω γιατι αλλα βλεπω γκει τσοντες (οχι αντρα να κανει σεξ με αντρα ) μονο αγορια να τραβανε μαλακια στο ιδιο δωματιο μεχρι εκει αυτο τωρα δεν ξερω ουτε εγω για ποιο λογο μου βγαινει απο τι μια σκεφτομαι και πιστευω οτι το κανω επειδη ισως να εχω ελειψη σε αυτο επειδη το κανουν φιλοι αγορια μεταξυ τους μαλλον. Θα ηθελα να ακουσω πολλες γνωμες και απο αγορια και απο κοριτσια γιατι αυτο το προβλημα με εχει καταστρεψει ψυχολογικα ειλικρινα σε ολη μου τη ζωη θα ηθελα να μαθω αν καποιος αλλος παιρναει κατι αντιστοιχο και ζηταω την βοηθεια σας !!!! :( :( Πήγαινε στο θέμα: μηπως ειμαι γκει; |