Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 12:29 @Διάφορα
δεν εχεις πλατυποδια ε? :/
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο μεγεθος ποδιων
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 12:21 @Διάφορα
Κοιτα αν οι γονεις εχουν τετοιο υψος λιγο δυσκολο να φτασεις 1,80 κιολας εκτος και αν η υπολοιπη οικογενια ειναι ψηλοι ο αδελφος μου ψηλωνε μεχρι τα 20 του και ειναι 1,92 αλλα ειχαμε στην οικογενια εξησου ψηλους εννοω θειους κλπ! οι γονεις μου ειναι γυρο στο 1,70 και τα αλλα μου αδελφια ειναι 1,78 1,86. Αρα εχεις πολλες ελπιδες αν εχεις αλλους συγγενεις ψηλους γιατι περισσοτερο ρολο παιζει και το DNA καποτε :))
Πήγαινε στο θέμα: Θα ψηλωσω κιαλλο αραγε??
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 12:11 @Διάφορα
Οντως το πολυ νερο δεν βοηθαει αντιθετος(νταξει το αντιθετο γινεται οταν καταναλωνεις μεγαλες ποσοτητες αλλα ποσο να πιεις :P) να πινεις απλα οσο πρεπει καθημερινα οσο χρειαζεται ο οργανισμος :) πρεπει να αποφευγεις το αλατι ζαχαρη junk food εννοειται, τροφιμα και ροφηματα που αφυδατωνουν το δερμα. Να γυμναζεσαι για να εχεις καλη κυκλοφορια εννοειται. Τα ψαρια βοηθουν τα δημητριακα ολικης αλεσης, τα φρουτα, τα λαχανικα, γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα, καφες/ τσαι, καυτερες πιπεριες, κρεμμυδια κλπ με λιγα λογια διαιτα. Τωρα οποιαδηποτε κρεμα και να χρησιμοποιησεις κανει και αυτη λιγη δουλεια ακομη και απλα μια lotion σωματος παλι κατι κανει :) Πήγαινε στο θέμα: Κυτταρίτιδα
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 22:52 @Διασκέδαση
δεν ειναι heavy metal :P doom metal λεγεται
Πήγαινε στο θέμα: CD-Tραουδια
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 22:38 @Διασκέδαση
Πω oasis πολυ ωραιοι... red hot chili peppers- can't stop guns n roses- sweet child o mine radiohead- creep guns n roses- piridise city judas priest- prisoner of your eyes nightwish- while your lips are still red γιορτη- τρυπες και να πω και σπανουδακι-eternal love ή "τα ματια της δακρυσαν" αλλα μην αποκοιμηθεις πανω στο τυμονι φοβαμε :P τεσπα ειπα τα πιο χαλαρα που ακουω εχω κιαλλα ειναι παλια δεν ειναι καινουρια καθολου θα ελεγα :P Πήγαινε στο θέμα: CD-Tραουδια
Μήνυμα στις 19/12/2012 στις 19:27 @Διασκέδαση
ακου αυτο εδω και αν σου αρεσει που δεν το νομιζω :P σου λεω κιαλλα!
Πήγαινε στο θέμα: CD-Tραουδια
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 22:36 @Διασκέδαση
Εχεις ωραια φωνη γιαυτο θα ελεγα να δοκιμασεις και αλλο ειδος... :/
Πήγαινε στο θέμα: καινουριο τραγουδι-βιντεο κλιπ δικο μου
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 00:13 @Κλάψιμο
Καλη μας τυχη !!! καληνυχτααα!! :D
Πήγαινε στο θέμα: Ελλειψη συγκεντρωσεις
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 00:08 @Κλάψιμο
χαχαχα!! τωρα εχουμε ελλειψη αυτοσυγκεντρωσεις :P εχω και εξεταση αυριο αντε παω να προσπαθησω να συγκεντρωθω :S
Πήγαινε στο θέμα: Ελλειψη συγκεντρωσεις
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 00:04 @Κλάψιμο
ουτε εγω ακουγα απο μικρη πριν 5 χρονια περιπου ξεκινησα να ακουω αυτα τα ειδη :)
Πήγαινε στο θέμα: Ελλειψη συγκεντρωσεις |